Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada l'exposició 'Sarral en blanc i negre', de Damià Amorós

La mostra recull una quarantena d'imatges del poble, que van des de la darrera dècada del segle XIX fins a la Guerra Civil del 1939

Damià Amorós i Albareda, autor de l'exposició 'Sarral en blanc i negre', que es podrà visitar a l'Ajuntament fins el dia 30 de juny Damià Amorós i Albareda, autor de l'exposició 'Sarral en blanc i negre', que es podrà visitar a l'Ajuntament fins el dia 30 de juny AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 06 abril 2023 18:48

El passat divendres 31 de març es va inaugurar a l'interior de l'Ajuntament de Sarral l'exposició fotogràfica 'Sarral en blanc i negre', un recull d'una quarantena d'imatges del municipi d'entre la darrera dècada del segle XIX i les tres primeres del segle XX, fins la Guerra Civil del 1939.

Els carrers sense asfaltar, animals de granja pels carrers, abeuradors al bell mig de les places, l'antic campanar de l'Església de Santa Maria abans que quedés destruït a la Guerra Civil, sarralenques i sarralencs de segle XIX, l'esperit més pur del Sarral antic queden copsats en les fotografies, que mostren l'evolució d'aquest poble de la Conca de Barberà, el seu urbanisme, la seva arquitectura, indústria, etc.

Damià Amorós, l'autor de l'exposició, ens explica que aquesta mostra ha estat gràcies als esforços de l'arxiu històric de Sarral i del resultat de les diverses campanyes de donació que s'han fet en ell. L'autor creu que "aquesta és una vàlua més d'una cadena que ha de seguir creixent per seguir fomentant aquest augment del patrimoni fotogràfic sarralenc".

'Sarral en blanc i negre' és visitable tots els dies laborables, en horari de 9 a 14 h entre setmana, fins el dia 30 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: