Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’actor Jordi Ríos i l’actriu Mònica Pérez es convertiran en el Rei i la Reina Carnestoltes del Carnaval d’Altafulla

El programa de festes comptarà enguany amb dues rues de dissabte a la tarda, al centre de la vila, i diumenge al matí, a Baix a Mar

L’actor Jordi Ríos i l’actriu Mònica Pérez es convertiran en el Rei i la Reina Carnestoltes del Carnaval d’Altafulla L’actor Jordi Ríos i l’actriu Mònica Pérez es convertiran en el Rei i la Reina Carnestoltes del Carnaval d’Altafulla CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Febrer 2023 12:37

L’actor Jordi Ríos i l’actriu Mònica Pérez es convertiran en el Rei i la Reina Carnestoltes del Carnaval d’Altafulla, que convidarà a tota la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca. L’actuació dels humoristes, veïns de la localitat, coneguts per la seva participació a programes com 'Crackòvia' i 'Polònia', seran la principal novetat del programa d’actes, organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau.

Arribada de Ses Majestats

Jordi Ríos i Mònica Pérez prendran possessió del càrrec aquest dijous 16 de febrer a l’Ajuntament d’Altafulla. L’arribada de Ses Majestats començarà a les 20:15 hores al carrer de l’Hostal des d’on s’iniciarà la rua que enfilarà carrer amunt en direcció a la plaça del Pou acompanyada per la Batucada Ketubara Barcelona. Allí, Ses Majestats oferiran el pregó del Carnestoltes, carregat d’humor i sàtira, i acabarà amb una batucada final i la tradicional degustació de truita i beguda per 1,50€.

Dues rues, a la Vila Closa i a Baix a Mar

Ja dissabte 18, a la tarda, a partir de les 19:00 hores, se celebrarà la primera de les dues rues de carnaval previstes, que s’iniciarà des del carrer de la Bassa, davant del Castell i recorrerà diferents carrers del centre de la vila fins arribar a l’envelat del Comunidor, i comptarà amb una carrossa de l’Ajuntament, una comparsa i diferents grups i colles.

A l’envelat, hi tindrà lloc una passarel·la de disfresses i es comptarà amb un photocall per a què les famílies s’hi puguin fer la foto de record. També hi haurà coca i xocolata per a la mainada amb música d’animació, així com també una botifarrada popular, entrepans i servei de bar a un preu molt atractiu.

La festa de dissabte acabarà amb el ball de carnaval, a l’envelat del Parc del Comunidor, amb Remember Music Club, Festa Música Remember by DJ Klaus Wolga, i per arrodonir la nit es comptarà amb amb DJ Ferry Lip.

L’endemà diumenge 19, la segona rua de carnaval es desenvoluparà, per segon any consecutiu a Baix a Mar. S’iniciarà a partir de les 11:00 hores des de Via Augusta i acabarà a la plaça Consolat de Mar. Allí, se celebrarà una festa d’animació amb el grup Tres Quarts de Quinze i a continuació l’esperada guerra del confeti. La jornada acabarà amb un vermut popular a la mateixa plaça.

L'enterrament de la sardina

Ses Majestats Carnestoltes s'acomiadaran de la vila, com es tradicional el Dimecres de Cendra, amb l'enterrament de la sardina a les escoles Teresa Manero. La comitiva fúnebre, amb tots els grups de Carnaval, sortirà del carrer de l'Hostal, a les 20.15 hores, fins arribar al pati de les antigues escoles Teresa Manero.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: