Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Barnasants torna a Altafulla amb Albert Pla

El concert se celebrarà el 6 de maig al Casal Auditori La Violeta, que amplia així la seva oferta cultural

Albert Pla actuarà al Casal Auditori La Violeta, el 6 de maig Albert Pla actuarà al Casal Auditori La Violeta, el 6 de maig CEDIDA
Cultura ACN
Divendres, 27 Gener 2023 21:21

Altafulla tornarà a ser una de les seus del festival Barnasants, tres anys després. I ho farà de la mà del cantautor Albert Pla, que actuarà al Casal Auditori La Violeta, el 6 de maig, a les 20 hores.

El festival ja ha presentat la programació per l’edició d’aquest 2023, amb desenes de concerts de cançons d’autor per arreu del territori català. El primer se celebra avui mateix, dia 27 de gener, i l’esdeveniment s’allargarà fins el 18 de maig. Podeu trobar tota la informació al web barnasants.com.

Albert Pla, l’artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha donat Catalunya, pujarà sol a l’escenari altafullenc per teatralitzar les seves cançons.

Paral·lelament, cal remarcar que amb el concert de Pla en el marc del festival Barnasants el Casal Auditori La Violeta amplia la seva oferta cultural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: