Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Penedès Marítim presenta un Carnaval "totalment normalitzat"

Calafell, Cubelles, Cunit, El Vendrell i l’Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d’un gran cap de setmana

Presentació dels actes del Carnaval dels municipis del Penedès Marítim Presentació dels actes del Carnaval dels municipis del Penedès Marítim AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 26 Gener 2023 21:44

L'Auditori de l’Arboç ha estat aquest matí escenari de la presentació conjunta del programa d’actes del Carnaval 2023 del Penedès Marítim, que tindran lloc el cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer. Els carrers del Vendrell, Calafell, l'Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes 3 anys després recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna

Un dels aspectes a destacar és la harmonització dels criteris i la normativa per a participar a qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim.

Horaris compatibles

Un altre aspecte important és la coordinació d'horaris perquè tan els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22.00 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores igual que Cubelles i la de Calafell Platja serà a les 22.00 hores. Diumenge al matí a les 12h serà a l’Arboç i a la tarda a les 17h a Calafell poble i platja.

“Treballar conjuntament és el que ens ha ajudat a tirar endavant la celebració en moments difícils i ens dona rellevància per convertir-se en un esdeveniment turístic rellevant”, ha apuntat Joan Sans, alcalde de l’Arboç.

“Ens motiva molt poder tornar a celebrar el carnaval amb total normalitat i esperem que tothom pugui gaudir de la festa amb responsabilitat” ha expressat la regidora de Festes de l’Arboç, Sònia Magrané.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: