Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Lluna de Sang', obra guanyadora del I Concurs de teatre amateur M. Del Carme Baiget

El concurs celebrat a la Pobla de Mafumet corona al Grup de teatre 'El Centre' de Gràcia amb diversos guardons

L'obra teatral 'Lluna de Sang', representada pel Grup de Teatre 'El Centre' de Gràcia, ha guanyat el Concurs de teatre amateur M. Del Carme Baiget, celebrat a la Pobla L'obra teatral 'Lluna de Sang', representada pel Grup de Teatre 'El Centre' de Gràcia, ha guanyat el Concurs de teatre amateur M. Del Carme Baiget, celebrat a la Pobla AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2022 21:26

L'obra teatral 'Lluna de Sang', representada pel Grup de Teatre 'El Centre' de Gràcia, ha obtingut la primera posició del Concurs de teatre amateur M. Del Carme Baiget, celebrat a la Pobla de Mafumet. Un esdeveniment on van actuar quatre companyies seleccionades d’entre les 38 que van participar.

El grup barceloní s’ha fet amb tres guardons destacats; el de millor grup, millor direcció, el qual ha anat dirigit als directors Mercè Tost i Carlos Pablos i el premi al vot popular, atorgat pel públic assistent a les obres participants.

Pel que fa a la resta de premis, el Grup de Teatre Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines va veure com el jurat li atorgava diverses distincions. Amb la representació del clàssic 'El Diari de l’Anna Frank' es van endur el guardó al segon millor grup, millor escenografia i il·luminació, millor actriu principal dirigit cap a Magalí Verge i millor actor de repartiment amb Sergi Capdevila.

Completen la classificació el Grup de Teatre TeiaTròlics de Banyoles i el Grup Teatral Paranys de Sant Joan de Vilatorrada. La companyia gironina, amb la representació “Mamààà” van rebre el guardó al millor actor principal personificat cap a Miquel Torrent, mentre que el grup Paranys va ser distingit amb el premi a millor actriu de repartiment dirigit cap a Montse Mas.

Així doncs, totes les companyies teatrals van ser reconegudes per un jurat amb gran experiència i trajectòria en el món teatral. A més també va estar present la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, fet que demostra la qualitat i importància d’aquesta iniciativa.

Futures edicions del concurs

Edgar Bustamante, director de la companyia La Corriola Teatre, ha valorat molt positivament el desenvolupament d’aquest projecte, ja que “la iniciativa va néixer per donar més visibilitat al teatre amateur de Catalunya, especialment a la demarcació de Tarragona i ho hem aconseguit”. Bustamante  ha anunciat que “estem treballant en la segona edició d’aquest concurs, que esperem que es consolidi any rere any fins que es converteixi en un esdeveniment referent entre els concursos de teatre amateur”.

Per la seva banda, l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà, remarca que “de seguida vam començar a treballar amb aquesta proposta, ja que la Pobla té una llarga tradició cultural i teatral”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: