Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de la carpa del projecte Nilak a la Conca de Barberà

La majoria d'espectacles de circ, tallers i activitats de Rocafort de Queralt van exhaurir les entrades

Rocafort de Queralt va acollir durant deu dies la carpa del projecte de circ i arts escèniques 'Nilak' Rocafort de Queralt va acollir durant deu dies la carpa del projecte de circ i arts escèniques 'Nilak' CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2022 08:12

Rocafort de Queralt ha estat el lloc escollit, durant deu dies, per acollir la carpa del projecte Nilak a la Conca de Barberà. Un projecte transversal que ha treballat des de la cultura, l'ensenyament i el turisme.

El projecte coordinat juntament amb l'Ajuntament de Rocafort de Queralt i el Consell Comarcal la Conca de Barberà, i que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i la Diputació de Tarragona, ha tingut actuacions, creacions i tallers de circ, dansa i teatre. La majoria d'espectacles van exhaurir les entrades i moltes activitats plenes que han fet valdre el municipi i la comarca.

Des de Nilak s'han mostrat molt satisfets de l'acollida de la comarca i han remarcat que ha estat una experiència molt positiva i que han aconseguit la fita que tenien marcada.

Així mateix, han realçat les artistes de la comarca, les quals, s'han implicat directament en els espectacles i tallers, així com les itineràncies de treball amb les escoles i la creació comunitària que es va fer entre La Súbita, tres artistes emergents i les dones de Rocafort de Queralt i la comarca: "Sentim que les extensions de Nilak han anat més enllà de Rocafort", han declarat.

Des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà han transmès la seva enhorabona al projecte Nilak i s'han mostrat molt satisfets "per la gran acollida del projecte engrescador, transversal que ha unificat la cultura, l'ensenyament i el turisme".

El projecte Nilak ha format part del Pla d'impuls del circ 2019/21 de la Generalitat de Catalunya i ha guanyat els Premis Lluís Carulla 2020 i Serra d'or 2021 en Arts escèniques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: