Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bonsais envaeixen el Moll de Costa del Port de Tarragona

L'exposició 'Chuushuu' presenta 90 arbres al Refugi 1 durant tot el cap de setmana

L'exposició 'Chuushuu' presenta 90 arbres al Refugi 1 durant tot el cap de setmana L'exposició 'Chuushuu' presenta 90 arbres al Refugi 1 durant tot el cap de setmana TOMÀS CAROT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Novembre 2022 13:35

El Refugi 1 (Sala 3) del Moll de Costa del Port de Tarragona acull aquest cap de setmana l'exposició i jornades de bonsai 'Chuushuu' de l'Associació Tarragona Bonsai. En total s'exposen prop de 90 arbres.

La inauguració de la mostra va tenir taquest dijous 24 de novembre, i es podrà visitar el divendres i dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 19h; el diumenge, d'11 a 14h. L'acte va comptar amb els parlaments de la biòloga Neus Pàmies, directora del Centre d'Estudis Marítims i Acivitats del Port de Tarragona; Elvira Vidal, consellera de Contractació i de Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Tarragona; Consolación García, presidenta de l'Associació Tarragona Bonsai, i Pere Amenós, membre de la junta de l'entitat.

inauguració exposició bonsais Port

Acte d'inauguració de l'exposició 'Chuushuu' (T.C.)

Mercadet i activitats

Mentre duri l'exposició s'han programat unes jornades d'activitats al voltant d'aquests arbres asiàtics. Aquest dissabte 26, durant tot el dia, hi haurà un mercadet de bonsais amb les parades dels següents professionals: Bonsai Manresa, Oliana Bonsai, Bonsai NaturaViva, Shibui Pots Bonsai, Salabonsais, AMR Bonsai i Bonsais Va Ve.

El mateix dissabte, de 10 a 14h, el professional dels bonsais Gabriel Romero impartirà un taller sobre aquesta pràctica de cultiu asiàtica i, de 16 a 20 h, un taller de tarda. A les 11 h, es farà una demostració i un taller d'Ikebana (arranjament floral), amb la professora d'Ikebana, Fina Espallargas.

Finalment, el diumenge 27 de novembre, a les 11 h, el mestre Josep Maria Miquel farà una visita comentada a la mostra. L'especialista també farà una valoració tant de l'exposició en conjunt, com dels arbres de cada soci.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: