Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moll de Costa del Port de Tarragona acull l'exposició i jornades de bonsai

La mostra 'Chuushuu', que s'inaugurarà aquest dijous 24 de novembre a les 19h, es podrà visitar al Refugi 1 durant tot el cap de setmana

Imatge d'arxiu d'un bonsai d'una exposició anterior de l'Associació Tarragona Bonsai Imatge d'arxiu d'un bonsai d'una exposició anterior de l'Associació Tarragona Bonsai ASSOCIACIÓ TARRAGONA BONSAI
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 18:59

El Refugi 1 (Sala 3) del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà, del 25 al 27 de novembre, l'exposició i jornades de bonsai 'Chuushuu' de l'Associació Tarragona Bonsai. La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest dijous 24 de novembre, a les 19:00 h, i es podrà visitar el divendres i dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 19h; el diumenge, d'11 a 14h. 

Mentre duri l'exposició s'han programat unes jornades d'activitats al voltant d'aquests arbres asiàtics. El divendres 25 de novembre, de 10 a 14h, el professional dels bonsais, Gabriel Romero, impartirà un taller sobre aquesta pràctica de cultiu asiàtica.  A les 16h Romero oferirà una demostració i es faran treballs de disseny i formació d'una savina de l'associació tarragonina.

L'endemà dissabte 26, durant tot el dia, hi haurà un mercadet de bonsais amb les parades dels següents professionals: Bonsai Manresa, Oliana Bonsai, Bonsai NaturaViva, Shibui Pots Bonsai, Salabonsais, AMR Bonsai i Bonsais Va Ve.

El mateix dissabte, de 10 a 14h, Gabriel Romero impartirà un taller de matí i, de 16 a 20 h, un taller de tarda. A les 11 h, es farà una demostració i un taller d'Ikebana (arranjament floral), amb la florista Fina Espallargas.

Finalment, el diumenge 27 de novembre, a les 11 h, el mestre Josep Maria Miquel farà una visita comentada a la mostra. L'especialista també farà una valoració tant de l'exposició en conjunt, com dels arbres de cada soci. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: