Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà lliurarà aquest dissabte els premis del 10è Concurs Literari Roca Plana

En aquesta edició s’han presentat 91 obres sobre la diversitat

Imatge d'arxiu de la gala de lliurament de premis, el 2021 Imatge d'arxiu de la gala de lliurament de premis, el 2021 AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 12:27

El proper dissabte 26 de novembre, a partir de les 18 h, tindrà lloc al Casino Municipal la gala de lliurament de premis de la desena edició del concurs literari Roca Plana. L’acte, presentat per Sònia Camí, comptarà també amb l’actuació de l’artista multidisciplinar LaReSol, Laura Relea. Presentarà ‘Pst, que hi ha roba estesa!’, un micro-espectacle performàtic durant el qual la diversitat, tema sobre el qual han girat les obres d’aquesta edició, es manifestarà per mitjà d’un acte quotidià. I també, gràcies a la col·laboració del Festival Internacional de Cinema en Català, es projectarà “Elsa”, un curtmetratge que parla de tolerància, diversitat i de la possibilitat de decidir qui volem ser.

Més de 90 obres presentades

Seguidament, es lliuraran els premis de les diferents categories. Fins al 31 d’octubre es van presentar un total de 91 obres, 29 de la categoria infantil (de 9 a 11 anys); 25 de la categoria cadet (de 12 a 14 anys); 11 de juvenils (15 a 17 anys); i 26 obres a la categoria d’adults. Cal destacar que les 91 obres corresponen als escrits que arriben al Jurat. Les escoles i l’institut realitzen una selecció prèvia, fet pel qual el número de participants és molt més alt, de 443. Tots ells i ells rebran un diploma com a participant, com a finalista, o bé, com a guanyador, si el proper dissabte són cridats a l’escenari.

A més a més, les persones guanyadores s’emportaran 150 euros i un llibre, el primer; 100 euros i un llibre, el segon premi; i 50 euros més un llibre, per al tercer.

Pel que fa als adults, dels 26 participants, 7 són de Roda de Berà. La resta d’obres provenen d’autors i autores d’altres municipis de Tarragona, com Altafulla, Salou o Cambrils; de moltes localitats de Girona i Barcelona, i fins i tot d’Alacant.

El Jurat, que es va reunir el passat divendres per escollir les obres guanyadores, destaca l’alt nivell de tots els relats presentats a concurs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: