Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu del Port Tarragona organitza aquest dimarts un taller gratuït sobre fotografia familiar

‘Family Photo Talks’ - Converses de fotografia familiar anirà a càrrec de Susanna Muriel, especialitzada en patrimoni fotogràfic

El taller d'aquest dimarts ‘Family Photo Talks’ - Converses de fotografia familiar anirà a càrrec de Susanna Muriel, especialitzada en patrimoni fotogràfic El taller d'aquest dimarts ‘Family Photo Talks’ - Converses de fotografia familiar anirà a càrrec de Susanna Muriel, especialitzada en patrimoni fotogràfic TWITTER SUSANNA MURIEL ORTIZ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2022 21:06

Aquest dimarts, 22 de novembre, de 16h a 19h, l’Arxiu del Port de Tarragona es convertirà en el marc de desenes de fotografies familiars al taller gratuït ‘Family Photo Talks’. El taller anirà a càrrec de Susanna Muriel Ortiz, arxivera especialitzada en patrimoni fotogràfic i amb una dilatada experiència en analitzar els arxius familiars. 

Les persones interessades a participar en aquest taller són convidades a portar una fotografia familiar, una i només una imatge, a partir de la qual es podrà fer un breu relat, a la resta de les persones participants, vers la història que representa la imatge.

Muriel ajudarà a descobrir les marques, els desperfectes i les cicatrius de les fotografies originals i a esbrinar com aquestes captures són portadores d’emocions i significats que, no tan sols contextualitzen les imatges, sinó que les doten d’un valor singular, de continguts que apareixen entre línies.

En el taller es descobrirà què veuen els altres de les nostres imatges i com és d’important el treball de descripció de les fotografies que pot fer cadascunade les persones aficionades a una nova comunitat; ‘arxivers i arxiveres domèstiques’. Es veuran també les diferents lectures que es poden produir en el moment d’organitzar les col·leccions de fotografies que molts guardem a casa i s’experimentarà el procés de veure, mirar i analitzar les nostres fotos.

El taller està dirigit a tothom que tingui interès a participar, les places són limitades i per aquesta raó s’ha de fer una reserva enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Totes les persones que ho necessitin podran sol·licitar un certificat d’assistència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: