Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els conservatoris de Reus, Tarragona i Tortosa celebren Santa Cecília

Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació programen concerts i audicions per apropar la música a la ciutadania amb motiu de la festivitat

Imatge d'arxiu d'un concert de Santa Cecília a Reus Imatge d'arxiu d'un concert de Santa Cecília a Reus DIPTA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2022 19:26

La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, permet a l’alumnat, professorat i veïnat de Tarragona, Reus i Tortosa gaudir d’activitats als carrers. Els conservatoris de música de la Diputació a les tres ciutats treuran aquesta setmana els instruments al carrer per regalar concerts a la ciutadania. Així, el dimarts 22 a Reus i Tarragona, i el dijous 24 i el divendres 25 a Tortosa s’han programat mostres, concerts o audicions, entre d’altres activitats.

Activitats a Reus (22 de novembre)

·- A les 17.30 h, des del balcó del Palau Bofarull: actuació de la fanfarra. Seguidament a la plaça de Prim: Actuacions de conjunt de guitarres; conjunt de pianos; duo clarinet i piano; duo saxo i Percussió; trio flauta; cello i piano; Quartet de corda, Trio clarinet, cello i piano; Trio flauta, clarinet i piano; Quartet Jazz (2 saxos, guitarra, percussió).

- A les 19.30 h, a Auditori Higini Anglès: concert del professorat on interpretaran diferents estils, música clàssica, contemporània i també jazz amb la recent creada aula de música moderna.

Activitats a Tarragona (22 de novembre)

- A les 17.15 h, al Conservatori: Mostra Musical.

- A les 18.30 h, a la plaça dels Sedassos: Concert amb actuació dels cors d'Avançat 1r i 2n, grups de cambra, alumnat de piano, conjunts de guitarra i saxos de grau professional.

- A les 19.30 h, a la Sala Noble del Conservatori: Concert del professorat.

Activitats a Tortosa (24 i 25 de novembre)

- Dijous 24 de novembre, a les 19.30 h, al Patronat: Concert del Professorat al Patronat.

- Divendres 25 de novembre, a les 16.00 h, al Patronat: Concert dels Premis Extraordinaris, amb Estel Bestraten (fagot), Joel España (viola) i Aroa Minerva (cant i música de cambra).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: