Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Nicolau', d’Antoni Veciana, entre les obres candidates al Premi Òmnium a la Millor novel·la de 2022

El guardó està dotat de 20.000 euros per a l’autor i 5.000 més destinats a la promoció de l’obra

L’obra 'Nicolau' de l’autor reusenc Antoni Veciana, ha estat nominada al Premi Òmnium a la Millor novel·la de l’any 2022 L’obra 'Nicolau' de l’autor reusenc Antoni Veciana, ha estat nominada al Premi Òmnium a la Millor novel·la de l’any 2022 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Novembre 2022 20:27

L’obra 'Nicolau' de l’autor reusenc Antoni Veciana, ha estat nominada al Premi Òmnium a la Millor novel·la de l’any 2022. Editada per La Segona Perifèria, es tracta de la primera novel·la de Veciana, i explica d’un noi a qui la terra ferma només li ha ofert menyspreu, i que troba al mar una barreja entre solitud i llibertat que el fa feliç.

La resta d’obres triades són: 'Al llac' (Columna), de Maria Barbal; 'Aioua' (Males Herbes), de Roser Cabré-Verdiell; 'Benvolguda' (Columna), d’Empar Moliner; 'Distòcia' (L’Altra), de Pilar Codony; 'El monstre de Santa Helena' (La Campana), d’Albert Sánchez Piñol; 'Els dies bons' (Bromera), d’Aina Fullana; 'Guilleries' (Males Herbes), de Ferran Garcia; 'Les altures' (Empúries), de Sebastià Portell. i 'Ràbia' (Proa), de Sebastià Alzamora.

Els guardó està dotat de 20.000 euros per a l’autor i 5.000 més destinats a la promoció de l’obra. El jurat d’aquesta primera fase és format per la traductora i periodista Valèria Gaillard; l’escriptor, guionista i divulgador lingüístic Enric Gomà; la crítica literària Júlia Ojeda i el llibreter Lluís Ruiz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: