Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono posa a la venda els abonaments per Nadal

La sala tarragonina també aposta per oferir algun descompte extra pel "Black Friday", que se celebra aquest 25 de novembre

 'You say tomato' de la cia. Sala Trono, una de les obres incloses en els abonaments 'You say tomato' de la cia. Sala Trono, una de les obres incloses en els abonaments ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Novembre 2022 13:20

La Sala Trono posa a la venda els nous abonaments per fer el regal perfecte aquest Nadal. Seguint amb la bona experiència de l’any passat, la sala tarragonina suma un nou tipus d’abonament als dos que ja va oferir al públic per apropar el teatre i les arts escèniques als espectadors. D’aquesta forma, la sala també aposta per oferir algun descompte extra pel Black Friday, que se celebra aquest 25 de novembre.

L’abonament, "Single i Duo", consta d’una entrada o dues entrades, respectivament, pels quatre espectacles de gener mentre que l’abonament "Tria’n dos per Nadal" permet a l’espectador escollir una entrada pels dos dels quatre espectacles que s’ofereixen durant el primer mes de l’any per 30€.

Les obres de teatre en qüestió són: 'El bon policia' de la cia. El Maldà (13 i 14 de gener a les 20h); 'Homenaje a una desconocida' de la cia. Teatro de La Catrina (20 i 21 de gener a les 20h); 'Lot 5/6. Pedra' de la cia. Lo nostro (27 i 28 de gener a les 20h); 'You say tomato' de la cia. Sala Trono (28 i 29 de gener a les 18h).

Els tres abonaments ja estan disponibles a https://salatrono.koobin.cat/ i també es podràn adquirir a la taquilla de la Sala Trono, una hora abans de l’inici de la funció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: