Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Amics de la Colla COCA de Constantí, Premi BEST 2022

El jurat els reconeix haver inclòs les persones cegues a les festes populars amb un correfoc amb àudiodescripció

Els Amics de la Colla COCA s'ha proclamat guanyadors dels Premis BEST 2022 Els Amics de la Colla COCA s'ha proclamat guanyadors dels Premis BEST 2022 AGRUPACIÓ DEL BESTIARI FESTIU I POPULAR DE CATALUNYA
Cultura ACN
Dissabte, 19 Novembre 2022 22:28

L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha reconegut aquest dissabte l'Associació d'Amics de la Colla COCA de Constantí amb el "Premi BEST 2022" El jurat els ha atorgat el guardó per la seva tasca inclusiva envers les persones cegues per haver organitzat un correfoc amb àudiodescripció. El segon premi ha recaigut a la comparsa de la Mulassa de Tarragona pel seu 35è aniversari i el seu projecte feminista, mentre que el tercer premi se l'ha endut l'Associació Festiva i Cultura de Tragó de Segre (Alt Urgell) per la seva tasca d'arrelament de la cultura del foc en una petita població.

Els premis s'han entregat a Igualada, Capital de la Cultura Catalana d'aquest 2022, després de conèixer-se la decisió del jurat, enguany format íntegrament per dones. A banda dels premis dirigits a entitats federades, l'Agrupació del Bestiari també ha premiat dues persones, una associació, una iniciativa de comunicació i una iniciativa empresarial. Així, ha reconegut Montserrat Garric per la seva tasca en l'estudi de la dansa tradicional catalana; Daniel Vilarrubias, per la seva recerca en el camp de la cultura popular; el taller de l'escultora Dolors Sans, que ha construït gegants aptes per a persones amb cadira de rodes i figures que pretenen sensibilitzar sobre la discapacitat intel·lectual, i l'Associació Tonis de Taradell (Osona), que ha elaborat protocols de benestar animal per a la festa dels Tres Tombs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: