Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Pessebre dels Estels', Premi Arç Cooperativa a l'Activitat de l'Associacionisme Cultural Català

El jurat ha reconegut la trajectòria d'aquest pessebre vivent, impulsat el 1998, que ha permès retornar la vida al poble abandonat de Castelló

La 25a edició del 'Pessebre dels Estels' se celebrarà els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre La 25a edició del 'Pessebre dels Estels' se celebrarà els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre HÉCTOR AUBALAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2022 08:05

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló ha guanyat el Premi Arç Cooperativa a l'Activitat de l'Associacionisme Cultural Català. Membres de la junta directiva de l'Associació Masia de Castelló, que és l'entitat que l'organitza, van recollir aquest guardó dissabte passat 12 de novembre, a l'acte de lliurament dels Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català, que va tenir lloc al Teatre Kursaal de Manresa.

Pessebre dels Estels Premi Arc Cooperativa

El jurat d'aquests premis ha reconegut la trajectòria d'aquest pessebre vivent, impulsat el 1998, que ha permès retornar la vida a Castelló, un llogaret prop de Vandellòs abandonat des dels anys cinquanta.

La 25a edició se celebrarà els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: