Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maria Carme Roca presenta 'A Bàrcino', aquest dijous a Castellvell del Camp

L'escriptora comentarà la novel·la històrica, a les 19h, a la Biblioteca Marina Capdevila Oller

L'escriptora Maria Carme Roca comentarà la novel·la 'A Bàrcino', aquest dijous, amb el Club del Lector de Castellvell del Camp L'escriptora Maria Carme Roca comentarà la novel·la 'A Bàrcino', aquest dijous, amb el Club del Lector de Castellvell del Camp ARXIU / CERCLE CATALÀ D'HISTÒRIA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Novembre 2022 20:21

El Club del Lector de Castellvell del Camp comentarà aquest dijous 10 de novembre el llibre 'A Bàrcino', acompanyats de l'autora de la novel·la sobre la Barcelona romana, Maria Carme Roca. L'acte obert a tothom tindrà lloc, a les 19:00 h, a la Biblioteca Marina Capdevila Oller.

Una estona per conèixer, més enllà de la història en sí, com es cuina una novel.la històrica, què ha portat a l'autora a escriure-la, com ho ha fet, en què s'ha inspirat... Descobrir detalls que ens havien passat per alt, o acabar d'entendre aquella escena estranya. Són alguns dels interrogants que resoldrem durant la trobada d'avui.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: