Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle previ del Festival REC projecta 'Ninjababy', la millor comèdia europea de l'any

La pel·lícula arriba aquest dijous 10 de novembre a Tarragona després d'estrenar-se al Festival de Berlín

Fotograma de la pel·lícula 'Ninjababy' Fotograma de la pel·lícula 'Ninjababy' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Novembre 2022 08:09

El CaixaForum Tarragona acollirà el proper dijous 10 de novembre, a les 19 h, una nova projecció del cicle previ del Festival REC. Es tracta de 'Ninjababy' NINJABABY, la millor comèdia europea de l'any, una pel·lícula que arriba a Tarragona després d'estrenar-se al Festival de Berlín i rebre el premi a la millor comèdia europea de l'any als Premis de l'Acadèmia Europea.

Sinopsi

La Raquel té una gran quantitat de reptes i projectes abans de ser mare: astronauta, agent forestal, dibuixant de còmics. Amant de la festa, les drogues i el sexe sense compromís, no té gens d'interès a criar un nadó, però ja és massa tard per avortar. De fet, quan descobreix la sorpresa, està embarassada de sis mesos.

Aquest és l'argument de 'Ninjababy', un llargmetratge diferent i intel·ligent, inspirat en la premiada novel·la gràfica Fallteknikk, d'Inga H. Saetre, i amb una galeria de personatges carismàtics difícils d’oblidar. 'Ninjababy' és una pel·lícula divertida i commovedora. 

Programa del cicle de projeccions prèvies del Festival REC 2022 a CaixaForum Tarragona (C. Cristòfor Colom, 2):

• NINJA BABY – Dijous 10 de novembre (19 h).

• FIRE OF LOVE – Dijous 17 de novembre (19 h).

• MI VACÍO Y YO – Dijous 24 de novembre (19 h).

Enllaç per a comprar l’entrada pel passi de NINJABABY

Els abonaments a cegues del Festival REC 2022 surten a la venda a preus molt especials

Ja estan disponibles els primers abonaments d’entrades per poder gaudir de les projeccions del Festival REC 2022, que enguany es durà a terme del 30 de novembre al 7 de desembre de 2022.

Quan encara no s’ha desvetllat la programació de l’edició d’enguany, ja es troben a la venda tes tipus d’abonaments d’entrades a un preu molt especial, que podran ser bescanviats per les projeccions que prefereixin els seus compradors un cop es desvetlli la programació de l’edició 2022.

El Festival posa a la venda, a través de la seva pàgina web, tres models de compra d’entrades: - Recurrent: 3 entrades (12 €+despeses de gestió)- Rècord: 5 entrades (18 € + despeses de gestió)- Rec@roll: 8 entrades (25 € + despeses de gestió).

Enllaç directe per la compra dels abonaments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: