Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els superherois de Marvel arriben aquest dissabte a La Fira Centre Comercial

Els visitants es podran fotografiar a diferents photocalls amb el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions

Els visitants es podran fotografiar a diferents photocalls amb el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions Els visitants es podran fotografiar a diferents photocalls amb el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Octubre 2022 20:50

Els amants de Marvel tenen una ocasió única per veure de prop els seus superherois preferits a La Fira Centre Comercial de Reus. A través d'un nou concepte, l'exposició d'aquest món tan especial permetrà als visitants tenir davant personatges com el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions, d'entre 2 i 2,80 metres de altura, amb els quals es podran fotografiar a diferents photocalls.

A més, l'exposició comptarà amb un espai que presenta a menor escala altres superherois tan populars com Thor, She Hulk, Thanos, Antman, Capitana Marvel, Gwen Stacy, Octopus, HawkEye o la figura de Busto, acompanyats d'unes fitxes explicatives a les que se'n detallen els poders i les capacitats.

Spiderman La Fira

Una altra activitat inclosa en aquesta mostra de l'univers Marvel serà el taller infantil que es realitzarà els dissabtes 29 d'octubre, 5 de novembre i 12 de novembre a la planta -1, on els nens i nenes podran dibuixar els superherois favorits i maquillar-se com ells.

D'aquesta manera, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, posarà a l'abast dels visitants una de les millors col·leccions privades de l'univers Superheroi de Marvel.

La mostra s'ubicarà a la planta segona de la Fira del 26 d'octubre al 15 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: