Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí celebrarà la Castanyada amb una rua terrorífica i un sopar amb actuacions musicals

La rua del diumenge recorrerà els carrers del poble fins a la plaça de les Escoles Velles i, el dilluns, es recuperarà el sopar de motxilla al Pavelló Poliesportiu

Detall del cartell de la Castanyada de Constantí Detall del cartell de la Castanyada de Constantí CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Octubre 2022 16:49

Constantí celebrarà els dies 30 i 31 d’octubre els actes de La Castanyada. El diumenge 30 d'octubre, a les 18.30 hores, es tornarà a viure una experiència terrorífica i apassionant amb la “Rua Terrorífica” pels carrers del poble, una activitat organitzada pel grup Emfapatir Teatre i que repeteix després de la gran acollida i participació de l’any passat. La sortida està prevista, a les 18.30 hores, des del Pavelló Poliesportiu, per començar un recorregut pels carrers del poble fins arribar a la plaça de les Escoles Velles. Un cop allà, es farà un espectacle que s’ha preparat especialment per a l’ocasió.

Des de l’organització s’ha fet una crida a participar en el recorregut d'aquesta rua terrorífica amb disfresses seleccionades especialment per a l'ocasió i ambientades en la nit de Halloween i les pel·lícules de terror.

I aquest any, el dilluns 31 d’octubre, es recupera la celebració de la Nit de la Castanyada amb un sopar de motxilla al Pavelló Poliesportiu. La vetllada comptarà amb les actuacions musicals de The Walkmans i un DJ. Les inscripcions per al sopar de motxilla es podran fer del 24 al 28 d'octubre a l'OAC de l'Ajuntament (aforament limitat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: