Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AC Extremadura El Vendrell celebra 38 anys i incorpora Cerrato Immobiliària com a patrocinador

El Dia d'Extremadura, l'entitat va celebrar el Festival de Dansa i va presentar el “Vi d'Honor 38 anys” en el marc d'un trimestre ple d'activitats

Imatge del Festival de Dansa, amb motiu del 'Día de Extremadura', diumenge passat a la plaça Nova del Vendrell Imatge del Festival de Dansa, amb motiu del 'Día de Extremadura', diumenge passat a la plaça Nova del Vendrell AC EXTREMADURA EL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Octubre 2022 10:16

L'Asociación Cultural Extremadura El Vendrell va celebrar el passat cap de setmana el “Día de Extremadura”, amb una sèrie d'actes de diferents temàtiques per a tothom. Enguany l'entitat vendrellenca celebra els 38 anys amb el suport de Cerrato Immobiliària, com a nou patrocinador dels actes de l'associació.

El dissabte passat 22 d'octubre, l'entitat va presentar el “Vi d'Honor 38 anys”, en un acte que va comptar amb el parlaments de l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i del president de l'AC Extremadura El Vendrell, Juanka Fuentes Donaire, a més de la presència de la gerent de Cerrato Immobiliària, Gracia Cerrato, d'altres membres del consistori, representants d'entitats vendrellenques i socis de l'associació amfitriona.

AC Extremadura Foto família acte Vi Honor 28 anys

L'endemà diumenge 23 d'octubre, Dia d'Extremadura, es van iniciar els actes amb la Missa Extremeña a l'església de Sant Salvador. Al migdia, a la plaça Nova, els grups de dansa van prendre el protagonisme de la celebració del Festival de Dansa, amb les actuacions de la Batucada Perafort, els Coros y Danzas Raices Extremeñas, la Colla Sardanista Dansaires del Penedès, l'Aulatres Escola de Dansa i La Factoria Escola de Dansa. A continuació, al local de l'entitat, es va celebrar un dinar de germanor.

Cal recordar que la històrica entitat vendrellenca va ser fundada el 24 d'octubre del 1984 i actualment compta amb prop de 220 famílies.

Properes activitats

Les activitats continuaran el proper diumenge 31 d'octubre, a les 19:00 h, amb la Castanyada, or on es convidarà als socis a castanyes i panellets gratis, mentre que els no socis podran assistir-hi amb una entrada de 5 euros.

L'11 de novembre, a les 18:00 h,a la sala d'actes Carolina Coronado, serà el torn de la 'Tarde Literaria', a càrrec de Carla Segura i Andrea Moreno. El dia 19 del mateix mes, a les 19:00 h, es podrà gaudir del 'Festival de Play Backs'.

El 26 de novembre, a partir de les 18h, s'organitzarà un 'Festival Navideño', amb les actuacions dels Grallers Tocats de Canya, el Coro Extremeño Raíces Extremeñas, el Coro rociero Jara y Retama, l'Escola de Ball Miriam Buitrago i classes de Country dance i de sevillanes, a més d'una xocolatada popular per a tots els assistents.

El dissabte 3 de desembre, a les 18h, arriba la 'Zambombà flamenca solidaria', amb el Coro Jara y Retama, els Cuadros de baile de Aulatres, el Grupo Albaicinno i amb la col·laboració del guitarrista Ángel Barrera. L'entrada serà lliure amb l'aportació d'aliments. Finalment, el 4 de desembre, no hi podia faltar un dinar de 'Migas extremeñas'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: