Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou presenta el Saloween Street Festival, la gran novetat per celebrar les nits més terrorífiques de l’any

Els actes lúdics i gastronòmics seran del 29 al 31 d’octubre, de 17 h a 24 h, al Passeig Jaume I

El Halloween de Salou enguany s’anomenarà “Saloween” El Halloween de Salou enguany s’anomenarà “Saloween” ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 27 Octubre 2022 12:11

L’Ajuntament de Salou ha presentat aquesta setmana en roda de premsa la programació de la nit més terrorífica de l’any; el Halloween, que s’anomenarà “Saloween”.

Enguany la celebració d’aquesta festivitat arriba amb una novetat destacable, que és la creació del Salowwen Street Festival, una sèrie d’esdeveniments que comptaran amb música, restauració, espectacles animats i zona infantil, on destaca l’activitat de manualitats “Saloween Xic’s". El festival disposarà de la participació actrius i actors de les companyies Moon Espai Creatiu i Ahura Teatre, que es transformaran amb personatges de por i interactuaran amb els més atrevits. Tot això tindrà lloc durant el 29, 30 i 31 d’octubre de 17 h a 24 h al Passeig Jaume I.

Saloween presentació

Presentació dels actes del Saloween Street Festival, als jardins del Patronat de Turisme (Aj. de Salou)

“Truc o Tracte”

A banda de la celebració del Saloween Street Festival, el consistori també ha anunciat que aquest any es farà la campanya “Truc o Tracte”. Després de l’èxit obtingut l’any passat els més petits tornaran a tenir l’oportunitat d’omplir les bosses reutilitzables que se’ls entregaran de llaminadures tot fent una ruta pels comerços municipals adherits a la iniciativa. Les bosses també podran ser adquirides a l’Esplai d’Infància Estació del Carrilet.

A més, les persones que decideixin comprar productes en aquests comerços adherits a la campanya, tindran la possibilitat de participar en sortejos d’entrades de PortAventura i Ferrari Land.

Desfilada zombi i passatges de terror

Els actes del programa de Haloween de Salou no acaben aquí, ja que el dia 31 d’octubre, a les 19.30 h, es farà una desfilada zombi, tot i que una hora abans tindrà lloc una marató de maquillatge. La comitiva de zombis sortirà de la plaça del Carrilet, seguirà per Via Roma, Carrer Barcelona, nucli antic, de nou Carrer Barcelona i finalitzarà al Passeig Jaume I.

En aquesta cercavila també participaran altres elements culturals de la localitat com escoles de ball, Gegants de Salou i Associació Sal-i-Ou.

D’altra banda, l’Ajuntament de Salou ha confirmat que hi hauran dos passatges de terror; el passatge XIC’s pensat pels infants i el passatge “La Maledicció de la Masia, pels majors de catorze anys. Ambdós actes es faran el 29, 30 i 32 d’octubre, el primer de 18 h a 19.30 h i el segon de 21 h a 24 h. Les entrades són gratuïtes.

"Salou és viu a l'estiu i a l'hivern"

L'alcalde de Salou Pere Granados creu que aquesta festa “farà que molts visitants vinguin al nostre municipi i donin vida”. En aquesta línia, des del Patronat de Turisme es recorda que “Salou és viu a l’estiu i a l’hivern”.

Durant el seu torn de paraula, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha remarcat que “aquest festival dinamitzarà l’activitat econòmica” i ha celebrat amb orgull “l’èxit que va tenir la festivitat l’any passat, especialment entre els més petits”.

El regidor de Cultura, Xavier Montalà, ha mostrat entusiasme perquè “la festa de Haloween cada vegada està més arrelada en les escoles de dansa i teatre de Salou i per això les fem partícips”.

Per tancar la presentació, la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, tot apuntant que “s’ha obert de nou la Masia amb un ambient terrorífic amb passatges totalment gratuïts”. Gómez ha anunciat també que s’ha preparat un vídeo per promocionar la festa i perquè tothom “vagi preparant-se per passar una mica de por”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: