Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Curcubeu, la Jornada Intercultural de la Conca, programarà actes en diferents municipis

Se celebrarà del 3 al 6 de novembre, amb activitats a Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l'Espluga de Francolí i Blancafort

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Curcubeu Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Curcubeu ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Octubre 2022 21:27

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà reprèn el Curcubeu un any més amb un nou format i, com a novetat, els diferents actes s'ubicaran a diferents municipis de la comarca. D'aquesta manera, es podrà participar en les diverses activitats enfocades a totes les edats a Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l'Espluga de Francolí i Blancafort.

La temàtica d'aquesta cinquena edició i coincidint amb la guerra d'Ucraïna, serà l'asil, el refugi i els conflictes bèl·lics. En el programa del Curcubeu d'enguany no s'hi trobaran tastos gastronòmics, però sí que es podrà gaudir de contacontes, xerrades i la presentació d'un llibre.

La Jornada Intercultural està organitzada pel Servei d'Atenció a les Persones Immigrades, Emigrades i Refugiades (SAPIER) de l'Àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i compta amb la participació dels ajuntaments de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l'Espluga de Francolí i Blancafort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: