Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Chiusi alla luce', de Nicola Piovesan; 'La entrega', de Pedro Díaz, i 'Amarradas' de Carmen Córdoba, premiats al FICVI

El festival de curts de Vila-seca també reconeix 'Tornar a casa', d'Ariadna Pastor

L'italià Nicola Piovesan s'ha imposat amb 'Chiusi alla luce' al Premi internacional al millor curtmetratge de ficció L'italià Nicola Piovesan s'ha imposat amb 'Chiusi alla luce' al Premi internacional al millor curtmetratge de ficció CEDIDA
Cultura ACN
Diumenge, 23 Octubre 2022 23:49

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICV) ha tancat la seva setena edició aquest diumenge amb l'entrega de premis a les millors produccions que s'han pogut veure al certamen. L'italià Nicola Piovesan s'ha imposat amb 'Chiusi alla luce' al Premi internacional al millor curtmetratge de ficció i 'La entrega', de Pedro Díaz, ha estat reconegut com a millor curt en la categoria de Premi nacional. Pel que fa al Premi d'animació, l'ha obtingut 'Amarradas', de Carmen Córdoba, i Ariadna Pastor ha aconseguit el Premi D.O. Catalonia per 'Tornar a casa'.

L'altra producció catalana del festival, 'Pisanka', de Jorge Yúdice, s'ha endut el Premi del jurat jove, mentre que el Premi del públic ha anat a parar a 'Lentejas', de José Antonio Campos. Durant el primer cap de setmana del FICVI, el 15 i 16 d'octubre, es va dur a terme la gravació de curtmetratges participants al Concurs In Situ, que havien de ser gravats a Vila-seca. Els guanyadors del primer i segon premi d'aquest concurs són 'La mejor medicina', de Pilar Romina, i 'No es país para ratones', de Mario Teruel i Verónica Rodríguez.

L'entrega de premis s'ha fet al Celler de Vila-seca després d'una setmana de festivl que ha congregat unes 2.000 espectadors, una xifra superior a edicions anteriors, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: