Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre el Magatzem de Tarragona presenta una obra sobre històries amagades de la Guerra Civil

La novel·la d’Alfons Cama 'El llarg silenci dels botxins', amb la interpretació d’ARA Teatre, es representa dissabte a les 20h i diumenge a les 19h

El Teatre El Magatzem de Tarragona acollirà la representació de 'El llarg silenci dels botxins' El Teatre El Magatzem de Tarragona acollirà la representació de 'El llarg silenci dels botxins' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Octubre 2022 18:24

El cap de setmana del 22 i 23 d'octubre s'estrena al Teatre El Magatzem de Tarragona 'El llarg silenci dels botxins', una obra escrita per Alfons Cama, dirigida per Alberto Barruylle, i interpretada per l'Associació ARA Teatre.

La representació teatral està emmarcada dins del programa de Memòria Democràtica de l'Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració d'Òmnium Cultural del Tarragonès.

L'obra s'estrenarà el dissabte 22 ,a les 20 h, i el diumenge 23 d'octubre, a les 19 h i, en acabar la representació del diumenge, hi haurà un fòrum obert amb l'autor de l'obra, el director, membres de la Junta d'Òmnium Tarragonès i el públic assistent.

ARA Teatre és una associació sense ànim de lucre que es va reactivar el febrer d’aquest 2022 per tal d'endegar aquest projecte teatral a la ciutat de Tarragona, la posada en escena de l'adaptació teatral de la novel·la homònima, escrita també per lescriptor calongí establert a Tarragona Alfons Cama, i sota la direcció del director xilè i també resident a Tarragona Alberto Barruylle.

L’obra és una posada en escena d’una “crònica dramàtica”. A través de la veu d’una narradora, que ha llegit i s’ha vist interpel·lada per la novel·la, ens presenta uns personatges els quals, utilitzant la tècnica del monòleg, ens van explicant les seves vivències, sentiments, pors i descobertes.

'El llarg del silenci dels botxins' ens interpel·la sobre el llarg oblit de la memòria, a través de dues històries amagades, originades durant la Guerra Civil Espanyola i en un camp d’extermini nazi. Històries entrellaçades explicades amb un marcat caràcter reivindicatiu. És un crit a trencar un silenci imposat, llarg i profund.

Les entrades

Les entrades es poden comprar a través del web de la Cooperativa Obrera Tarraconense.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: