Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Savall inaugura aquest dissabte el festival de música antiga de Tarragona

La Catedral acull el primer dels cinc concerts de la segona edició del cicle, que organitzen Ensemble O Vos Omnes i Tarragona Turisme

Jordi Savall inaugurarà aquest dissabte el festival de música antiga de Tarragona TAU Jordi Savall inaugurarà aquest dissabte el festival de música antiga de Tarragona TAU ARXIU / ACN
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 14 Octubre 2022 20:48

La Catedral de Tarragona i Jordi Savall són l’aposta guanyadora d’Ensemble O Vos Omnes i Tarragona Turisme per obrir, aquest dissabte 15 d’octubre, a les 21h, el festival de música antiga de Tarragona TAU. Savall, considerat una de les figures internacionals més rellevants d’aquest gènere musical, interpretarà juntament amb Xavier Díaz-Latorre Follies & Canaris. De l’antiga Europa al Nou Món.

Prèviament, a les 19 h, al Seminari, Pepe Reche explicarà el concert amb un tast de vins de la DO Tarragona, en un acte davant de les 50 persones que han exhaurit les entrades de la xerrada.

TAU, festival de música antiga de Tarragona, arriba enguany a la segona edició amb un nou impuls gràcies a la incorporació del Patronat Municipal de Turisme a l’organització i la promoció de la proposta cultural. La programació té lloc del 15 al 29 d’octubre i inclou cinc concerts (quatre a la Catedral i un més íntim al Museu del Port) amb tres xerrades prèvies acompanyades per tastos de vins de la DO Tarragona.

Tota la informació, entrades i abonaments, al web www.tautarragona.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: