Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet convoca un concurs per visibilitzar el teatre amateur del territori

Les representacions de les companyies seleccionades tindran lloc els dissabtes, a les 19 h, al Casal 

El Grup TeiaTròlics de Banyoles, una de les quatre companyies seleccionades, va obrir el concurs dissabte passat tot portant als escenaris l’obra “MAMÀÀÀ!!!” El Grup TeiaTròlics de Banyoles, una de les quatre companyies seleccionades, va obrir el concurs dissabte passat tot portant als escenaris l’obra “MAMÀÀÀ!!!” AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 14 Octubre 2022 18:10

La Pobla de Mafumet s’està mobilitzant per tal de fer créixer i incentivar el teatre amateur del territori. La companyia teatral local La Corriola, juntament amb l'Ajuntament i la Diputació, han unit forces per crear el primer concurs de teatre amateur a la zona. Cal remarcar que fins ara es compta amb un únic esdeveniment d’aquestes característiques, el qual l’organitza la companyia Naltrus de Santa Coloma de Queralt.

La primera edició del Concurs de Teatre Amateur M. Del Carme Baget ha comptat amb la participació de 38 companyies en la fase de preselecció, de les quals només se'n seleccionaran quatre, segons detalla el president del grup la Corriola Edgar Bustamante.

Les companyies seleccionades

Aquestes quatre companyies són el Grup TeiaTròlics de Banyoles que aquest dissabte va obrir el concurs tot portant als escenaris l’obra “MAMÀÀÀ!!!”, El Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada que actuarà el dia 15 d’octubre amb una comèdia negra “Sospitós habitual”, El Grup Deixalles 81 provinent de Sant Felip de Codines amb “El diari d’Anna Frank” que es representarà el 22 d’octubre i tancarà el Grup “El Centre” de Gràcia amb la representació “Lluna de Sang” el 29 d’aquest mes.

Totes aquestes representacions teatrals tindran lloc al Casal de la Pobla de Mafumet, a les 19.00 hores.

Les entrades

Les entrades per assistir-hi es podran adquirir a https://www.entrapolis.com/organitzador/lacorriola-teatre de manera anticipada per 3 euros. Així mateix, una hora abans de cada espectacle, qui ho desitgi les podrà comprar al Casal Cultural per 5 euros.

L’alcalde del municipi, Joan Maria Sardà, es mostra il·lusionat amb aquest fet, ja que “de seguida vam veure que era una gran oportunitat per promoure la cultura”. En la mateixa línia, el president de La companyia la Corriola Edgar Bustamante, afirma que el concurs de teatre “donarà visibilitat als grups i posarà a la Pobla de Mafumet com a punt neuràlgic teatral a Catalunya”.

Aquesta iniciativa presenta un format molt atractiu tant pels participants com pels aficionats que ho vulguin presenciar. Els assistents disposaran d’un programa de gran qualitat, ja que el comitè encarregat de seleccionar a les millors companyies teatrals té la responsabilitat d’escollir els millors espectacles teatrals del moment de tot Catalunya.

La cloenda

L’acte de colenda del 1r Concurs de Teatre Amateur M. Del Carme Baget serà el dia 26 de novembre, moment en què es farà l’entrega de premis a les dues companyies més ben valorades. Guardons com el de millor direcció, actors principals i de repartiment, il·luminació i escenògrafa.

L’entrega de premis tindrà en aquest concurs un moment especial, ja que el públic tindrà l’oportunitat de donar la seva opinió. La companyia amb millor valoració per part dels assistents rebrà la distinció de “premi a la votació popular”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: