Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tercer concert del festival Di(vi)nes tindrà lloc aquest divendres a La Fira Centre Comercial

La periodista veneçolana Marianella Yanes, que farà la part poètica, i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo protagonitzaran la vetllada

La cantautora italiana Laura Milazzo La cantautora italiana Laura Milazzo CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Octubre 2022 19:02

Després d’haver-se posposat per la pluja la setmana passada, La Fira Centre Comercial de Reus acollirà aquest divendres 14 d’octubre, a les 21.00h, a la Planta Segona, el tercer i últim concert del festival Di(vi)nes organitzat per l’associació cultural Etcètera.

Aquesta tercera vetllada de la sisena edició del festival tindrà com a protagonistes a la periodista veneçolana Marianella Yanes que farà la part poètica i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo. Com es tradició al Di(vi)nes, també hi haurà un got de vi i avellanes de la DOP Avellana de Reus per al públic assistent. L’entrada i ambdós tastos són gratuïts i l’actuació durarà en total una hora.

El festival Di(vi)nes va néixer l’any 2017 amb l’únic objectiu de promoure la creativitat en clau femenina, donant veu a les poetesses i cantautores de les comarques de Tarragona o d’altres indrets catalans o més llunyans. El festival es configura amb tres concerts, dos a Reus i un a Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: