Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç acull aquest dissabte la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya

Serà la segona vegada que es celebra a la vila del Baix Penedès, la primera fou l’any 1993

L’Arboç acull aquest dissabte 8 d’octubre la XLVII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya L’Arboç acull aquest dissabte 8 d’octubre la XLVII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Octubre 2022 10:41

L’Arboç acollirà aquest dissabte 8 d’octubre la XLVII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya organitzada conjuntament entre el Ball de Bastons de l’Arboç i la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. De moment ja s’hi han inscrit una setantena de colles bastoneres d’arreu de Catalunya. En total, seran uns 1.200 bastoners que ballaran pels carrers de la vila durant la tarda de dissabte.

La Trobada s’iniciarà durant el matí amb la realització de rutes pels carrers de la vila per parlar de la història de la colla bastonera arbocencs, els seus orígens, la incorporació de la dona… A partir de les 17:15h es faran 4 cercaviles per diferents carrers de la vila. És important destacar que totes començaran i acabaran al Parc de Santa Llúcia. Un cop finalitzades, cap a les 19:30h es faran els parlaments i s’entregaran els records de la trobada en aquest mateix espai. Seguidament, a l’antic Camp de Futbol Municipal es farà un sopar de germanor bastoner amb 1.100 persones apuntades i un cop finalitzat, a partir de les 22h al mateix lloc hi haurà un concert gratuït per a tothom amb el ball de gralles So Nat, el grup de versions La Traca i tancarà la festa el Dj arbocenc i membre de la colla Jordy Ribé.

Per a poder realitzar un desplegament per a tanta gent, el grup bastoner arbocenc comptarà amb més de 90 voluntaris de l’Arboç i comarca. Cal destacar la col.laboració de l’Ajuntament per a dur a terme aquest esdeveniment a més de diverses empreses privades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: