Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona i l'Alguer celebren 50 anys d'agermanament

Al vespre es va celebrar el concert del grup de la jove cantautora algueresa Claudia Crabuzza al Teatre Metropol

Imatge de l'acte de renovació de l'agermanament amb l'Alguer Imatge de l'acte de renovació de l'agermanament amb l'Alguer AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Setembre 2022 17:36

Dissabte al matí es va celebrar el 50è aniversari de l’agermanament de Tarragona amb la ciutat de l'Alguer. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va rebre l’alcalde de la ciutat italiana, Mario Conoci, en un acte a la sala noble de la Casa Canals, on es va signar la renovació de l’agermanament entre les dues ciutats.

L'acte va comptar també amb l’assistència del delegat de la Generalitat de Catalunya a l'Alguer, Gustau Navarro; el tinent d'alcalde de la ciutat agermanada de Klagenfurt, Alois Dolinar; el conseller delegat d'agermanaments d'Avinyó, Bernard Hokmayan, així com membres de l’Associació d’Amics de l’Alguer.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va expressar que "mig segle d'agermanament ha afavorit ambdues ciutats. Els intercanvis ens fan créixer com a ciutat però sobretot com a societat. Seguirem treballant per enfortir aquests llaços".

A la tarda, dins els actes commemoratius d'aquest 50è aniversari de l'agermananment entre ambdues ciutats, es va celebrar el concert del grup de la jove cantautora algueresa Claudia Crabuzza al Teatre Metropol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: