Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cambrils s'endinsa en la cultura del vi aquest mes de setembre

El 30 de setembre Laura Asensio explicarà un conte i Miquel Figini oferirà una conferència en el marc del cicle 'Biblioteques amb DO'

L'actriu, creadora i narradora Laura Asensio portarà a la biblioteca cambrilenca el conte 'El raïm i el formatge' per a infants a partir de 4 anys L'actriu, creadora i narradora Laura Asensio portarà a la biblioteca cambrilenca el conte 'El raïm i el formatge' per a infants a partir de 4 anys ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 17:06

La Biblioteca Josep Salceda i Cambrils inicia el curs amb dues activitats programades en el marc de la desena edició del cicle Biblioteques amb DO, que enguany posa l'accent en el món del vi i el medi ambient.

L'actriu, creadora i narradora Laura Asensio portarà a la biblioteca cambrilenca el conte 'El raïm i el formatge' per a infants a partir de 4 anys, el proper divendres 30 de setembre, a les 17 hores. La sessió tindrà lloc a la mateixa biblioteca (carrer Alfons el Cast, 2) i forma part de la programació de la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic.

El mateix 30 de setembre, a les 19 hores, el Centre Cultural acollirà una conferència de Miquel Figini, assessor comercial i Formador de Human Vins, director de l'Espai del Vi Català i Coordinador de Winemakers Barcelona. La xerrada es titula 'DO territoris i varietats de raïm a Catalunya: com afecta el canvi climàtic' i compta amb al patrocini del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Aquest mes de setembre també es reprenen les activitats habituals de la biblioteca, com el Club de Lectura Adult, que el 27 de setembre comentarà l'obra 'Singles' de Marc Capdevila amb la presència de l'autor (guanyador de l'últim premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils).

A més, com cada darrer dimecres de mes, el 28 de setembre, de 17 a 19 hores, el Punt BiblioJove serà a l'Ateneu Juvenil per fer préstecs i informar sobre tot allò relacionat amb les lectures juvenils i la biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: