Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Terrer presenta un cap de setmana impregnat de jazz al Priorat

The Sey Sisters actuaran aquest divendres a la Vilella Alta i Andrea Motis i Ramon Quadrada, ho faran diumenge a Escaladei

Andrea Motis ens presentarà aquest diumenge a Escaladei el seu nou disc, 'Loopholes' Andrea Motis ens presentarà aquest diumenge a Escaladei el seu nou disc, 'Loopholes' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 14:30

El Festival Terrer Priorat proposa un cap de setmana replet de la musicalitat de The Sey Sisters, Andrea Motis i Ramon Quadrada, maridat amb tast de vins de cellers de la comarca.

Aquest divendres 23 de setembre, a les 20h, a la plaça de la Vila de la Vilella Alta, podrem gaudir en directe de l'espectacular trio de veus format per The Sey Sisters, que ens presentaran el seu tercer treball discogràfic 'We got your back', en el que es reinventen musicalment i busquen noves sonoritats per reafirmar el seu missatge feminista i antiracista.

The Sey Sisters de prop

The Sey Sisters, a través del soul i d'un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s'uneixen amb l'objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. Amb la combinació de les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos reivindiquen el seu lloc i la seva identitat com a afro-descendents.

Durant el concert es podrà gaudir d’un tast de vins dels cellers Mas Alta i La Vinícola Priorat.

El diumenge 25 de setembre gaudirem d'un doble concert de jazz, de la mà d'Andrea Motis i de Ramon Quadrada "Quadraphonics" Jazz Quintet. El concert tindrà lloc, a partir de les 18 h, a la plaça del Priorat d'Escaladei.

Andrea Motis ens presentarà el seu nou disc, 'Loopholes', un projecte autoeditat que s'endinsa en un univers sonor que forma part del seu background musical, on prenen protagonisme el funk, el jazz elèctric i el neo-soul.

Motis explica que per aquest àlbum ha creat un so característic que en fa de fil conductor i que s'ha nodrit de moltes de les seves influències: des de loops de Robert Glasper al so californià de Jack Johnson, passant per Fats Waller i el seu Honeysuckle Rose. Tanmateix, en aquest disc hi ha present el blues, o inclús el folklore llatinoamericà, plasmat en la seva personal versió de la cúmbia El Pescador, de José Barros.

Tot seguit, Ramon Quadrada "Quadraphonics" Jazz Quintet ens presentarà una compilació de composicions originals que s'emmarquen estilísticament dins el gènere del jazz contemporani amb notables ressonàncies Hard Bop i que contenen la característica fusió entre música tonal i música modal que caracteritza el jazz del segle XXI.

La vesprada anirà maridada amb un tast de vins dels cellers La Conreria d’Escaladei i Cellers Scala Dei ambdós cellers reconeguts i amb llarga trajectòria i amb seu al mateix Escaladei. La part gastronòmica anirà acompanyada amb un tast d’oli Cavaloca gentilesa del Molí de l’Oli i servei de menjars per La Garra, cuina de territori.

A més, el dissabte 24, a les 18 h, s'organitza un tast amb Jordi Pasanau a l'hora de la posta de sol a la vinya La Planeta de la Morera de Montsant. Una vesprada a les faldes de la Serra de Montsant amb vistes privilegiades del Priorat. Un tast de vins especialment pensat per al Festival Terrar Priorat d'un dels cellers amb més trajectòria de la DOQ Priorat.

Per més informació i reserves podeu posar-vos en contacte mitjançant el telèfon 977 827 202 o via correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: