Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FiM Vila-seca programarà la formació guanyadora del Premi Sona9

La direcció artística de la fira formarà part del jurat del concurs musical degà de Catalunya

Dan Peralbo, el grup que va guanyar la 21a edició del concurs Sona9 (2021) Dan Peralbo, el grup que va guanyar la 21a edició del concurs Sona9 (2021) GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Setembre 2022 00:17

La FiM Vila-seca signa un acord de col·laboració amb Sona 9, el concurs per a grups novells més important dels Països Catalans, impulsat pel Grup Enderrock i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La FiM Vila-seca programarà la proposta guanyadora del Premi Sona9 i la direcció artística de la FiM formarà part del jurat del concurs musical degà de Catalunya.

Sona 9 s’incorpora a la Xarxa d’Antenes de Talent de la FiM Vila-seca, que vertebrar les diferents iniciatives que donen suport a la creació emergent al territori. En formen part programes de suport a la creació, escoles superiors de música, centres de creació i residència artística, concursos de bandes o equipaments especialitzats d’arreu el territori català. També són antenes de talent de la FiM dispositius com les Cases de la Música, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Roca Umbert. Fàbrica de Creació o el Conservatori de Música de Vila-seca. Recentment s’han incorporat a xarxa la Fabra i Coats. Fàbrica de Creació de Barcelona, i també els concursos vinculats al festival Monocicle de Ribes.

Marta Mei, nova assessora artística

La programadora i gestora cultural barcelonina Marta Mei és la nova assessora artística de la FiM Vila-seca. Col·laborarà amb Martí Marfà, director artístic, en la selecció musical de la 19a FiM Vila-seca.

Marta Mei és llicenciada en Comunicació Audiovisual i té el postgrau en Gestió d'Empreses a la Industria de la música. Va treballar 5 anys a la Sala Razzmatazz de Barcelona al departament de booking i programant el seu propi cicle musical "Un altre dijous". El següents cinc anys va estar com a booker nacional i internacional a Èxits Produccions & Management. També ha treballat a festivals com el Cruïlla, Creamfields Andalucía, Poparb o Clownia Festival. Actualment és la coordinadora de Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda, on signa la programació musical d’aquest equipament de referència de la música emergent de Barcelona. També és mànager de Lali BeGood, proposta femenina en auge dins l’escena de la música familiar. .

Convocatòria artística 2023

El passat mes de juny es va obrir la convocatòria artística per participar a la FiM Vila-seca 2023. El període d’inscripció de propostes artístiques finalitza el 9 d’octubre de 2022. Els projectes musicals es podren presentar únicament a través del web www.fim.cat, on també s’hi poden trobar les indicacions d’inscripció artística.

La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d’altres territoris de l’Estat espanyol. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: