Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa de la Festa de Tarragona reobre les seves portes

L'equipament cultural dona per finalitzada la primera fase de reforma consistent en el sanejament de les humitats

La Casa de la Festa ha reobert i i torna a la seva activitat habitual per aquestes festes de Santa Tecla La Casa de la Festa ha reobert i i torna a la seva activitat habitual per aquestes festes de Santa Tecla AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Setembre 2022 20:30

La Casa de la Festa ha reobert i i torna a la seva activitat habitual per aquestes festes de Santa Tecla, un cop finalitzats els treballs de sanejament de les humitats i pintura previstos en aquesta primera fase de la reforma integral de l'equipament. Per tal de solucionar les humitats, en aquesta primera fase s'han sanejat i solucionat els punts d'entrada d'aigua, s'han reparat les taques d'humitat existents i s'ha pintat.

La consellera de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, m'ha mostrat satisfeta per la intervención i la reobertura i ha expressat que "estem avançant tal com estaba previst per acabar tenint la Casa de la Festa que les entitats i tota la ciutat de tarragona mereix".

L'equipament cultural va reobrir aquest divendres mateix i ho farà de dimarts a dijous, de 15:30 a 21:00 h i dissabtes de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 a 20:30 h. Aquest horari estarà vigent fins al 30 de setembre, quan està previst l'inici de la segona fase de les obres, consistent en la millora de la ventilació a partir de la substitució de les finestres i també la reubicació dels lavabos.

La Casa de la Festa, a banda de les visites lliures i obertes a tota la ciutadania, també acollirà durant aquesta Santa Tecla les habituals visites guiades i altres activitats començant des d'aquesta tarda mateix amb les dues visites programdes per a les 18 i 19 h.

Es pot consultar el detall dels actes al web de Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: