Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà convoca la desena edició del concurs literari 'Roca Plana'

Les obres es podran presentar fins al 31 d’octubre

Imatge d'arxiu del lliurament dels premis d'una edició anterior del concurs literari 'Roca Plana', a Roda de Berà Imatge d'arxiu del lliurament dels premis d'una edició anterior del concurs literari 'Roca Plana', a Roda de Berà ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Setembre 2022 07:31

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la desena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Cada participant podrà concursar amb una única obra, que haurà d’haver estat escrita aquest any, en català, amb correcció, i sobre la temàtica “la diversitat”.

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el 26 de novembre en un acte públic al Casino Municipal. Per a cadascuna de les quatre categories s’acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Abans del 31 d'octubre

Les obres s’han d’enviar abans del 31 d’octubre a l’Arxiu Municipal, en format electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: