Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellvell rebrà aquest cap de setmana la primera edició del 'FRAME Film Festival'

El festival itinerant projectarà els dies 10 i 11 de setembre una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022

Mapa dels nou municipis que participen en la primera edició del  la primera edició del 'FRAME Film Festival' Mapa dels nou municipis que participen en la primera edició del la primera edició del 'FRAME Film Festival' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Setembre 2022 12:12

El cap de setmana del 10 i 11 de setembre, Castellvell del Camp será la quarta població anfitriona que rebrà la primera edició del 'FRAME Film Festival'. 'FRAME' és un festival de curtmetratges itinerant, que en aquesta primera edició hi participen nou municipis, Montbrió del Camp, l’Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, la Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Els organitzadors del certamen expliquen que "volem portar el festival a tot el territori de la província de Tarragona, creant diferents seus on celebrar les projeccions. D’aquesta manera, farem arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del festival".

Per això, el FRAME presentarà una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

L'objectiu principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs.

Un altre motiu és ampliar l'oferta d'esdeveniments culturals a la demarcació i fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguin l'oportunitat de gaudir del nostre cinema en format "Curt".

El públic decideix

El 'FRAME Film Festival' vol donar-li al públic que segueix i gaudeix els curtmetratges, l'oportunitat de decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis 'Talent Frame'.

El circuit itinerant del 'FRAME Film Festival' consta de dues fases.

1. Fase classificatòria

Aquesta fase se celebrarà en diferents municipis del la demarcació de Tarragona. L'organització activarà una convocatòria i obrirà un període d'inscripció per a cada municipi col·laborador. La fase classificatòria al 2022 se celebrarà entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l'organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població.

2. Fase final (Premis Talent FRAME)

A la fase final accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del 'FRAME Film Festival' i optaran als prems 'Talent Frame', que s’entregaran al mes de desembre.

Aquets premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el públic assistent a la projecció de finalistes d’aquesta fase final.

Projeccions a Castellvell del Camp

Dates: 10 i 11 de setembre
Lloc: Sala gran del Casal d’Entitats . Carrer Pompeu Fabra, 1 Horaris:

Dia 10...... Sessió 1 19:00h
Dia 10...... Sessió 2. 20:30h

Dia 11...... Sessió 3. 19:00h
Dia 11...... Sessió 4. 20:30h

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: