Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La màgia posa el punt i final als 'Dijous d'estiu' del Morell

L'últim espectacle que es podrà veure serà 'Il·lusionadors', de Jordi Caps i Charlie Mag, aquest djjous 1 de setembre, a les 21h

L'últim espectacle que es podrà veure serà 'Il·lusionadors', de Jordi Caps i Charlie Mag, aquest dijous 1 de setembre, a les 21h L'últim espectacle que es podrà veure serà 'Il·lusionadors', de Jordi Caps i Charlie Mag, aquest dijous 1 de setembre, a les 21h CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Agost 2022 14:40

L’encarregada de tancar el cicle 'Dijous d’estiu' del Morell d’aquest 2022 serà la màgia. Així, en l’última nit d’aquesta iniciativa es rebran dos referents de la màgia del nostre país: Jordi Caps, professor de màgia a l’escola del Mag Lari i assessor del Mago Pop, i Charlie Mag, guanyador de la vareta d’or de Montecarlo. Junts oferiran l’espectacle Il·lusionadors, una proposta completa, divertida i participativa en què es podrà gaudir de les diferents disciplines de la màgia.

La funció tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre, a les 21 hores, i al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell,reivindiquen l’aposta per la cultura finsi tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M.Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Des del passat 11 d’agost s’ha pogut veure el concert Sambach Capítol 1, les havaneres del Grup Balandra i cinema a la fresca amb 'Encanto'. El balanç és molt positiu, i des de la regidoria ja es pensa en una pròxima edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: