Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Cicle de Música als Jardins' del Museu Pau Casals encara la recta final

El Quartet Vela actuarà aquest dissabte 27 d’agost, a les 19.30h i Aeolus Quintet tancarà el cicle, el 3 de setembre

El Quartet Vela és una formació de saxos El Quartet Vela és una formació de saxos CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 26 Agost 2022 12:11

Durant la segona quinzena d’agost continuen els concerts del 'Cicle de Música als Jardins', dins el marc de les activitats d’estiu que ofereix el Museu Pau Casals del Vendrell, al nucli marítim de Sant Salvador. El proper dissabte 27 d’agost,  a les 19.30h, tindrem el plaer de gaudir de la formació de saxos Quartet Vela.

A més, enguany el cicle s’allargarà amb una sessió més, el dissabte 3 de setembre, serà el torn de la música de la mà d’Aeolus Quintet, que ens faran vibrar amb els seus vents.

El Quartet Vela

El Quartet Vela ha ofert concerts a diversos llocs d’Europa: Catalunya, Dinamarca, Alemanya, les Illes Balears, Itàlia… Moltes vegades, de nou, davant la mar; i sempre amb la voluntat d’ampliar el repertori de quartet de saxos. A 'Vistes al mar', el seu primer disc, el quartet de saxos ens convida a creuar un oceà que fins ara se li ha resistit, l’Atlàntic, a través de vuit obres que poc o mai ha enregistrat una formació com la seva. Aquest viatge, càlid i envoltant, ens descobreix com sonen dos territoris tan íntimament lligats per la història com són les terres de parla catalana i Xile, ambdues banyades per la mar.

Venda d’entrades

Tots els concerts del Cicle de Música als Jardins tenen aforament limitat i és necessari comprar les entrades prèviament a través del següent enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: