Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Yunke protagonitzarà la II Gala Benèfica "Vivim la màgia amb l'autisme" de Tarragona

El popular mag internacional actuarà el 17 de setembre al Teatre Tarragona

El mag internacional Yunke presentarà l'espectacle 'Conjuro' a la gala benèfica El mag internacional Yunke presentarà l'espectacle 'Conjuro' a la gala benèfica CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Setembre 2022 19:06

La II Gala Benèfica “Vivim la màgia amb l'autisme”, protagonitzada pel mag Yunke, organitzada per l'associació Todos En Azul, arribarà el dissabte 17 de setembre, a les 19 h, al Teatre Tarragona, en el marc de les Festes de Santa Tecla. L'objectiu de la gala, que va resultar un èxit de públic en la primera edició, és recaptar fons per al projecte del primer Casal de l'Autisme de Tarragona, que impulsa l'entitat.

El mag internacional Yunke

La gala, que serà conduïda pel periodista i locutor Miquel González, estarà protagonitzada pel mag internacional Yunke, que presentarà el darrer espectacle 'Conjuro'. Yunke, que s'ha fet molt popular arran les seves aparicions en programes de televisió com 'Por Arte de Magia' o 'El Hormiguero', està considerat un dels millors il·lusionistes del món i ha estat guardonat amb el Premi Mundial de la Màgia, els anys 2016 i 2018.

'Conjuro' és un elegant i potent espectacle de màgia per a tots els públics, que posseeix una força hipnòtica i una posada en escena enlluernadora. Els espectadors s'introdueixen en un món de fantasia i d'il·lusió on qualsevol cosa és possible. A 'Conjuro', Yunke ens presentarà un tipus d'il·llusionisme inèdit al nostre país, que ofereix des de números amb molta força i espectacularitat fins a jocs tendres que faran les delícies de tot el públic.

A la part final de la gala, s'explicarà en què consisteix el projecte 'Casal de l'autisme de Tarragona' i el públic assistent marxarà del teatre acompanyat de ritmes de xaranga.

La gala benèfica està dirigida per Pau Tules, de Tarraco Produccions SL, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona.

El Casal de l'autisme permanent

La II Gala Benèfica té per objectiu seguir recollint recursos per al projecte de creació del primer 'Casal de l'autisme permanent de Tarragona', que impulsa Todos En Azul. El “Casal” es concep com un centre social, cultural i inclusiu -obert tot l'any-, que ofereixi serveis i activitats i que doni resposta a les necessitats d'infants i adults amb autisme i de les seves famílies.

El projecte preveu que el “Casal” sigui un espai polivalent amb dependències interiors i exteriors, on s'hi podran realitzar diverses activitats, tallers, xerrades, formació, teràpia, jocs, arts escèniques, exercicis sensorials, etc... Tots els tallers i activitats que s'impartiran estaran dirigides per un professional especialitzat en autisme. Un espai sense barreres arquitectòniques ni sensorials adaptat a qualsevol persona que tingui algun tipus de discapacitat física, visual o auditiva.

El seu funcionament serà per torns horaris, de manera que si els infants tenen escola als matins podran fer ús del centre a les tardes, o a l'inrevés, i els adults podran utilitzar-lo si no tenen cap altre lloc on anar.

Venda d'entrades

Les entrades per a la gala, que oscil·len entre els 15 i 20 euros, ja es poden adquirir a través de: entrades.tarragona.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: