Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle 'Layla' es presenta aquest divendres a Castellvell del Camp

El muntatge musical i audiovisual del duet Hemiòlia inclòs al Castellvell MusicFest, que es va ajornar pel temps, està basat en música de Manuel de Falla

Imatge de l'espectacle 'Layla', que el grup Hemiòlia va presentar l'any passat a Roquetes Imatge de l'espectacle 'Layla', que el grup Hemiòlia va presentar l'any passat a Roquetes ARXIU / LAURA MARTÍ cedida a HEMIÒLIA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 26 Agost 2022 09:08

Aquest divendres 26 d’agost, a les 21:30 h, el Pati del Consultori de Castellvell del Camp acollirà l’espectacle 'Layla', que, dins del marc de la 3a edició del Castellvell MusicFest celebrat del 29 de juliol al 7 d’agost, s’hauria d’haver representat el dia 6 d’agost, però es va postposar a la nova data per causes meteorològiques.

L’actuació del duet Hemiòlia, a càrrec del conegut oboista tortosí, Jordi Bonillà i Julià, i la pianista Paula Martí, està composta per un programa dedicat a una compilació d’algunes de les obres més emblemàtiques del compositor andalús Manuel de Falla. Aquestes il·lustren la història del viatge d’esperança de Layla, una noia immigrant subsahariana, que ens relata a través de la narrativa del llenguatge musical, combinat amb un muntatge audiovisual, el periple de les persones que cerquen un nou lloc al món on trobar unes oportunitats i unes condicions dignes de vida que no els ha brindat llur lloc de naixement.

Tal i com va explicar el director artístic del Castellvell MúsicFest, Daniel Sanxis, "amb aquest espectacle es pretén despertar, a través de la música com a element vehicular, els valors humanitaris d’una societat com la nostra que, tot i que aparentment està informada i és conscient del problema de la immigració, segueix en un estat d’alienació respecte la situació que viu la població mundial en aquest aspecte, en un estat d’autèntica crisi".

Així, doncs, “Layla” és el missatge que, a través de la partitura, pretén transmetre l’esperança i el clam de milions de persones que necessiten suport per poder realitzar el seu Dret Fonamental de realitzar-se com a éssers humans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: