Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el Saüqueja, la setmana jove de Sarral

Aquest dimarts 16 d'agost el municipi dona el tret de sortida a una setmana plena d'activitats dirigides als joves del poble

Imatge d'arxiu de la setmana jove 'Sarral Saüqueja' Imatge d'arxiu de la setmana jove 'Sarral Saüqueja' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Agost 2022 20:01

Sarral es prepara per gaudir, després d'un any d'absència a causa de la pandèmia, de diverses activitats de caràcter lúdic, esportiu i gastronòmic englobades dins la nova edició de la seva setmana de la joventut, la qual s'allargarà fins al diumenge 21 d'agost.

Aquest dimarts 16 d'agost, a les 19:30 hores, arrencarà la setmana jove amb una cercavila popular a càrrec dels gegants i grallers de Sarral i seguidament es realitzarà la presentació oficial del Saüqueja amb Cava i Dots per a tots els assistents.

L'endemà, el dimecres 17, després de l'èxit dels anys anteriors destaca el ja tradicional 3x3 de bàsquet al pavelló esportiu a les 17 h. A la mateixa ubicació, però a la zona lateral al costat de l'Skatepark, es podrà participar a les 19.30 h d'una sessió de Zumba.

En aquesta edició, el dijous 18, a les 17.30 h, començarà el dia amb l'entrada d'una nova activitat, el torneig de globus a la pista de pàdel. Aquesta competició està inspirada en el mundial de globus el qual ha incrementat notablement la seva popularitat arran de la implicació de diversos Streamers de popularitat global. El mateix dia a les 19 h, el pavelló acollirà un partit commemoratiu del futbol femení de Sarral i a les 21 h finalitzarà el dia amb un concurs de truites i sopar de carmanyola al costat del Skatepark.

El divendres 19 arribarà la tarda de vins a l'ermita del Sants Metges, on es podrà degustar una gran varietat dels vins locals.

El cap de setmana començarà dissabte 20 a l'ermita dels Sants Metges, on es portaran a terme activitats durant tot el dia. A les 12.30 h, hi haurà vermut electrònic a l'ombra, a continuació fideuada i per acabar el dia sessió de TARDEO amb servei de barra i DJ.

La setmana jove finalitzarà diumenge 21, a les 18.30 h, a la plaça del mercat amb un concurs d'apilar caixes.

La Setmana de la Joventut està organitzada per l'Associació de joves Saüc i la regidoria de joventut de l'Ajuntament de Sarral amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut. Col·laboren Gegants i grallers de Sarral, Vins i caves Portell i Europastry.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: