Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Divendres DiVins' registra un ple absolut i reuneix a més de 600 persones

La darrera proposta del cicle arribarà aquest divendres, 12 d’agost, amb el concert i tast de proximitat a Arnes (Terra Alta)

Imatge de la sessió celebrada a la Cartoixa d'Escaladei, amb l'actuació de La Soul Machine Imatge de la sessió celebrada a la Cartoixa d'Escaladei, amb l'actuació de La Soul Machine GENCAT CULTURA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Agost 2022 12:03

La setena edició del cicle 'Divendres DiVins' arriba a la darrera sessió amb unes dades d’assistència que reforcen l’èxit d’aquesta trobada entre el patrimoni, la cultura i la gastronomia. La setena edició es clourà el pròxim divendres, 12 d’agost, amb una assistència total que superarà els 600 assistents en el total de sis trobades que conformen la programació d’enguany, el que es tradueix en ple absolut de públic en les diferents trobades del cicle.

Aquestes dades evidencien el bon estat de salut d’una trobada que treu profit de la bellesa dels espais patrimonials de les comarques tarragonines i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i les propostes artístiques de proximitat. Quan finalitzi l’edició d’enguany, el cicle haurà completat un passeig per alguns dels espais més singulars del territori, com el Castell del Catllar, el Monestir de Santes Creus, el Monestir de Santa Maria de Santa Oliva, la Cartoixa d’Escaladei i els municipis de Pradell de la Teixeta i d’Arnes. En aquest darrer enclavament, la cita es durà a terme el pròxim divendres 12 d’agost. Imatge de la sessió celebrada al Castell del Catllar:

 Divendres DiVin Castell del Catllar

El cicle de trobades ha permès que cada espai patrimonial hagi estat apadrinat per una DO vitivinícola de proximitat i, d’aquesta manera, els assistents als diferents concerts han gaudit dels tastos comentats dels vins de la DO Tarragona, DO Penedès, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Catalunya i la DO Terra Alta, que maridarà el concert a Arnes del 12 d’agost. En cada trobada, s’han tastat vins de cadascuna de les denominacions d’origen, en la que és una ocasió per a mostrar el dinamisme i l’evolució constant del mercat. A més a més, en cada actuació s’hi ha sumat el tast d’avellanes de la DOP Avellana de Reus.

La proposta artística d’aquesta setena edició ha comptat amb les actuacions de formacions amb estils molt variats, que van presentar-se com a candidats a actuar en cadascun dels concerts. La proposta musical ha comptat amb les aportacions del guitarrista de blues nord-americà Richard White, el duet de les terres del Gaià Ferran i Biel, la proposta liderada per Guillem Anguera i Xavier Pié, la banda del Priorat La Soul Machine, les peces interpretades a piano i veu del grup Cover H. L’actuació que el públic podrà gaudir a Arnes serà la de Joe Juanós.

La trobada a Arnes, prevista per divendres 12 d’agost

Enguany –i com en edicions precedents- l’organització ha acordat premiar la fidelitat dels assistents amb un lot d’ampolles de vi de les DO participants per aquelles persones que assisteixin a les sis sessions, que se sortejarà al final de la darrera sessió que es farà a Arnes el pròxim 12 d’agost.

Com ja hem indicat, l’actuació a Arnes comptarà amb la visita als elements patrimonials de l’edifici, la música de Joe Juanós, el vi de la DO Terra Alta i de la DOP Avellana de Reus.

Fins a la darrera edició d’aquest 2022 –i en les set edicions del cicle- les activitats del Divendres DiVins s’han en una trentena d’espais patrimonials de la Catalunya Sud. Les bones xifres d’assistència d’enguany confirmen l’èxit de la iniciativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: