Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sambach estrena els 'Dijous d'estiu' del Morell

El concert del trio de veu, violí i piano tindrà lloc, aquest dijous 11 d’agost, a les 22 hores, al Jardí de l’Ajuntament

La formació Sambach serà l’encarregada, en aquesta cinquena edició, de donar el tret de sortida als 'Dijous d’estiu' del Morell La formació Sambach serà l’encarregada, en aquesta cinquena edició, de donar el tret de sortida als 'Dijous d’estiu' del Morell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Agost 2022 21:12

La formació Sambach serà l’encarregada, en aquesta cinquena edició, de donar el tret de sortida als 'Dijous d’estiu' del Morell. Es tracta d’un trio de veu, violí i piano que presentarà un viatge en el temps i l’espai, que endinsarà el públic en la música des de mitjans del segle XIX a mitjans del segle X, fent parada a les melodies del Paral·lel de Barcelona, l’Alemanya de Bertol Brecht o la Nova York de Kurt Weil. Tot plegat amb l’herència de Johann Sebastian Bach present en tot moment.

El concert, titulat 'Sambach Capítol 1', tindrà lloc aquest dijous 11 d’agost, a les 22 hores, i al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els 'Dijous d’estiu', que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. "La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir", indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà el dijous 18 d’agost, també a les 22 hores, i al Jardí de l’Ajuntament, amb les havaneres dels reusencs Grup Balandra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: