Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Granja Escola Corral de Neri inaugura aquest dimecres el seu primer cicle de concerts a la fresca

Els 'Concerts Neri a la Fresca' del Catllar és una experiència de música en directe, relax, naturalesa i sopars sota els arbres

El duet Sudtango iniciarà aquest dimecres al vespre el nou cicle 'Concerts Neri a la fresca', a la granja-escola del Catllar El duet Sudtango iniciarà aquest dimecres al vespre el nou cicle 'Concerts Neri a la fresca', a la granja-escola del Catllar CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Agost 2022 09:23

La Granja Escola Corral de Neri, del Catllar, arrenca la seva primera edició del cicle de 'Concerts Neri a la Fresca', aquest dimecres 10 d’agost, amb el duet Sudtango, obrint les portes a músics tarragonins per animar els vespres dels dimecres d'agost. Els concerts al Corral de Neri ofereixen una oportunitat d’escapar-se del bullici de les platges i les ciutats, i endinsar-se al bosc per desconnectar i gaudir d'un vespre diferent.

La cartellera del cicle de concerts inclou propostes musicals molt diverses. Des de tango argentí amb Sudtango, rockabilly i country amb Atomic Leopards i música de cantautor amb Oscarboles, fins a versions catalanes amb el grup Les Nostres Cançons que ens faran cantar a tots:

Sudtango - (10 d’agost, 20:30 h)

Grup d’acordió i flauta travessera que ens portaran per un viatge sonor de tangos argentins. Format a Tarragona per Denise Guerschanik (flauta travessera) i Xavier Martin Saigi (acordió).

Atomic Leopards - (17 d’agost, 20:30 h)

L'estil del grup abasta diferents influències que partint d'una sòlida base del clàssic rock'n’roll i rockabilly country, també mostra alguns detalls del blues, country, swing, instrumentals i exòtica barrejat amb el seu estil personal característic.

Les Nostres Cançons - (24 d’agost, 20:30 h)

Grup de versions de temes en català amb quatre músics que ens portaran clàssics de Sau, Serrat, Els Pets, Lluis Llach, Txarango, Sopa de Cabra, Manu Guix, Tomeu Penya, Blaumut, etc.

Oscárboles - (31 d'agost, 20:30 h)

Cantautor tarragoní i ex participant del talent show 'Factor X' ens portarà la ironia, la crítica i l’humor a través de les seves cançons originals, divertides, crítiques i acrobàtiques.

Els assistents podran gaudir de begudes i refrescos i tastar els entrepans i hamburgueses del NERINYAM tot escoltant la música en directe sota els arbres.

Les entrades

Les entrades, que són gratuïtes amb una consumició mínima, ja es poden reservar a través del WhatsApp 610 015 517.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: