Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallaresos celebra el 15è aniversari de la seva Mulassa amb una trobada de bèsties

Les colles convidades faran la plantada de bèsties, a les 18h, a la plaça de l’Era, davant de la Casa Bofarull, i després, començaran a ballar en cercavila

Els Pallaresos celebra el 15è aniversari de la seva Mulassa amb una trobada de bèsties d'arreu de Catalunya Els Pallaresos celebra el 15è aniversari de la seva Mulassa amb una trobada de bèsties d'arreu de Catalunya GEGANTS DELS PALLARESOS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Agost 2022 21:36

La Mulassa dels Pallaresos celebra aquest dissabte, 6 d’agost, el seu 15è aniversari, emmarcat en el programa de Festa Major en honor al patró, Sant Salvador. Per celebrar-ho, la colla gegantera dels Pallaresos en col·laboració amb l’Ajuntament dels Pallaresos, han organitzat una trobada festiva de bèsties procedents de vuit localitats catalanes diferents.

A partir de les 18h, les diferents colles realitzaran l’habitual plantada de bèsties a la plaça de l’Era dels Pallaresos, davant de l’edifici modernista de la Casa Bofarull. A partir de les 18:30h hi haurà un espectacle de titelles per als més petits, a càrrec de la Mulassa Baba de Girona, un els elements convidats a la trobada.

A partir de les 19h, la Mulassa dels Pallaresos i les seves convidades, acompanyades de la música i l’alegria de la Xaranga Tocabemolls, començaran a ballar en cercavila pels principals carrers del municipi: plaça de l’Era, carrer Major, plaça de l’Esglèsia, carrer Nou, plaça de la Cabina, carrer Clotas i avinguda Catalunya. La trobada finalitzarà a les portes de l’Ajuntament, amb una tanda de lluïment per part de tots els elements participants així com una ballada conjunta final.

Elements convidats

A banda de la Mulassa dels Pallaresos com a amfitriona, a la trobada participaran els vuit elements festius més, quatre d’ells de foc: Drac de Santa Margarida (Riera de Gaià), Drac del Vendrell (El Vendrell), Espanta-rucs (Sant Jaume dels Domenys), El Voltor (Bisbal de l’Empordà), Cucafera (Tortosa), Cucafereta (Tarragona), Mulassa de Reus i la Mula Baba (Girona).

El cartell del 15è aniversari és obra de l’artista local i membre de la colla gegantera, Alba Estrem, i representa la figura de la Mulassa bufant el seu pastís d’aniversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: