Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle d’activitats'“Fem Estiu, Fem Constantí' continua durant el mes d’agost

Aquest divendres 5 d’agost tindrà lloc una sortida a l'Observatori del Garraf per participar d'una activitat d'observació astronòmica

Imatge del dia de la presentació del cicle d'activitats 'Fem estiu, fem Constantí' Imatge del dia de la presentació del cicle d'activitats 'Fem estiu, fem Constantí' AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Agost 2022 00:12

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats 'Fem Estiu, Fem Constantí' amb diverses activitats culturals que s'allargaran fins el divendres 2 de setembre.

Aquest divendres 5 d’agost tindrà lloc una sortida a l'Observatori del Garraf per participar d'una activitat d'observació astronòmica, que permetrà conèixer el cel, els principals astres i les constel·lacions. El desplaçament es farà en autobús, amb sortida des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí.

Els dies 12 i 29 d’agost es faran sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules 'A todo tren' i 'Raya y el último dragón'. Les pel·lícules es podran veure a la plaça de les Escoles Velles, a les 22 hores.

I el divendres 26 d’agost tindrà lloc un recital d’havaneres amb el grup Olla Barrejada, també a la plaça de les Escoles Velles. Format a la Secuita l'any 1983, Olla Barrejada és el grup d'havaneres més antic de la demarcació de Tarragona.

Els actes del cicle 'Fem Estiu, Fem Constant' finalitzaran el divendres 2 de setembre amb un recital de poesia a càrrec de l'Associació Literària de Constantí, que comptarà amb l'acompanyament musical de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens".

D'altra banda, durant el mes d'agost també continuaran a la Biblioteca Municipal les activitats 'A l'estiu...fem Biblioteca', que van des de contes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: