Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 47è Festival Internacional de Música de Cambrils s'inaugura amb el 64% de les entrades venudes

El primer concert del festival, a càrrec del violinista Ara Malikian, se celebrarà aquest divendres amb totes les entrades exhaurides

Imatge d'arxiu del concert que va fer Raphael, l'any 2016, al 42è Festival Internacional de Música de Cambrils Imatge d'arxiu del concert que va fer Raphael, l'any 2016, al 42è Festival Internacional de Música de Cambrils FRANCESC HOSPITAL / ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juliol 2022 08:36

El Festival Internacional de Música de Cambrils inaugurarà la seva 47a edició aquest divendres 29 de juliol amb el concert del prodigiós violinista Ara Malikian, que ja ha exhaurit totes les seves entrades. Amb un aforament total de més 20.000 espectadors, el festival començarà amb un 64% de les entrades venudes i comptarà aquest any amb una programació eclèctica que reunirà fins el 7 d’agost artistes nacionals i internacionals de referència, com God Save the Queen, Rels B, Sergio Dalma, Taburete, Loquillo, Raphael, Mag Lari, Els Pets i Nathy Peluso.

Aquesta edició del FIMC torna enguany amb un concepte totalment renovat sota la nova direcció del Grup Clipper’s. A banda dels concerts que ompliran l’esenari principal, el festival oferirà un espai Village on abans i després dels concerts (a partir de les 19.30h i fins les 02.00h) el públic podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. El Village també comptarà amb diverses actuacions en directe per donar a conèixer a artistes emergents de la zona.

Restant un dia per l’inaguració del festival, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha destacat que “estem molt satisfets de la gran acollida que estem tenint per part del públic de Cambrils. Aquest any, hem volgut oferir una programació per a tots els públics i on tothom es senti representat. Tenim a 10 artistes referents en cadascun dels seus estils musicals, que estic segur que faran viure al públic unes nits d’estiu úniques”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: