Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cicle de Concerts a Centcelles es tancarà amb el prestigiós quartet de saxos Kebyart

El concert tindrà lloc, aquest dijous 28 de juliol, a les 20:30h, al conjunt monumental de Constantí

L'actuació que oferirà el prestigiós quartet de saxos Kebyart tancarà el V Cicle de Concerts a Centcelles, a Constantí L'actuació que oferirà el prestigiós quartet de saxos Kebyart tancarà el V Cicle de Concerts a Centcelles, a Constantí IGOR STUDIO
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Juliol 2022 20:38

Aquest dijous 28 de juliol, a les 20:30 h, tindrà lloc la cloenda del V Cicle de Concerts a Centcelles, amb l'actuació que oferirà el prestigiós quartet de saxos Kebyart. Serà un dels actes previs a la Festa Major d'Estiu a Constantí. Un any més, l'Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el MNAT han impulsat una nova edició d’aquest cicle que fusiona música i patrimoni i que ha constat de quatre concerts durant aquest mes de juliol.

La formació protagonista d'aquest concert de cloenda, Kebyart, és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. A banda del repertori especial que han preparat per al seu concert a Centcelles, durant la seva actuació també estrenaran l'obra guanyadora del 2n Premi Centcelles de Composició, 'Augen zu, Mund auf!' del compositor israelià - alemany, Dror Binder.

Kebyart està integrat per quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica. El seu afany per a transformar les seves actuacions en una experiència singular resulta en una posada en escena enèrgica i dinàmica, lloada pel públic i per la crítica especialitzada. La signatura inconfusible de Kebyart es reflecteix en una visió creativa del repertori construïda al voltant de tres eixos: la literatura original, el compromís amb la nova creació i els arranjaments propis d’un ampli ventall d’estils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: