Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ara Malikian donarà el tret de sortida al 47è Festival Internacional de Música de Cambrils

El violinista d'origen libanès serà el primer artista que actuarà, el divendres 29 de juliol, amb les entrades exhaurides

Imatge d'arxiu d'un concert d'Ara Malikian a Tarragona Imatge d'arxiu d'un concert d'Ara Malikian a Tarragona M.ÀNGELS BLADÉ / ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Juliol 2022 19:00

El 47è Festival Internacional de Música de Cambrils arrencarà aquest divendres 29 de juliol, a les 22:00 h, al Parc del Pinaret, amb les entrades exhaurides. Ara Malikian és un violinista espanyol d’origen libanès i d'ascendència armènia. Ben aviat es va reconèixer el seu talent, tot i les circumstàncies que va haver de viure durant la guerra civil libanesa. La gira 15, una de les més grans dels darrers anys, va ser un èxit de públic i crítica amb més de 175.000 espectadors i més de 150 concerts. Després de la seva última gira 'Petit Garage', transformació de la seva gira anterior 'Royal Garage' en un espectacle de piano i violí, amb què va recórrer el món, torna ara amb 'The Ara Malikian World Tour'.

Ara Malikian defineix la seva nova gira com “el resultat de veure créixer el meu fill, del meu creixement al seu costat, són tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m’ha inspirat ell i de la vida a través d’ell. Una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure”.

El cartell del FIM de Cambrils

El festival recupera el format de deu dies consecutius i presenta els artistes següents: Ara Malikian (29 juliol), God Save The Queen (30 de juliol), Rels B (31 de juliol), Sergio Dalma (1 d'agost), Taburete (2 d'agost), Loquillo (3 d'agost), Rapahel (4 d'agost), Mag Lari (5 d'agost), Els Pets (6 d'agost) i Nathy Peluso (7 d'agost). Enguany l'espectacle del Mag Lari serà l'escollit per celebrar la "Nit solidària" del festival, a favor de l'Asscociació de Familiars i Amics de Nens Ocològics de Catalunya (AFANOC).

En aquesta edició, el festival comptarà amb un espai "Village", on abans i després de cada concert hi actuaran grups i dj's de Cambrils i del Camp de Tarragona. El públic també podrà gaudir d'una amplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers.

Pel que fa a la capacitat del recinte del Parc del Pinaret, en les actuacions amb el públic assegut s'habilitaran 2.100 entrades (inclosa la grada), mentre que els concerts amb el públic dret (també amb la grada) es posaran a la venda 2.800 entrades.

Les entrades

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 1 de febrer, per un preu màxim de 50 euros, que es poden adquirir al web de Clipper's.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: