Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AMPA Ventura Gassol del Morell omple l'estiu de dansa

El casal organitzat des de l’entitat esdevé un èxit

El casal vol ser una mena de continuació de la formació en dansa que ja s’acostuma a fer durant el curs lectiu El casal vol ser una mena de continuació de la formació en dansa que ja s’acostuma a fer durant el curs lectiu AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Juliol 2022 00:24

Com cada estiu, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del Morell ha organitzat una nova edició del Casal de dansa, que imparteix Olga Borràs. Una proposta de lleure per als més petits de casa que va començar el 27 de juny i s’allargarà fins al 29 de juliol, i que vol ser una mena de continuació de la formació en dansa que ja s’acostuma a fer durant el curs lectiu. Així, cada setmana n’han pogut gaudir una trentena d’infants d’entre 3 i 14 anys, molts dels quals ja fan dansa durant l’any.

De dilluns a divendres, i de 9 a 13.30 hores (amb opció d’acollida matinal i al migdia), “treballem diferents aspectes de la dansa, en diverses modalitats, i també hi sumen jocs, gimcanes, manualitats, activitats d’aigua per a fer passar la calor...”, explica Borràs. A més, cada setmana preparen un espectacle per al qual elaboren el seu propi vestuari.

Una atractiva proposta per a bona part del període vocacional que any rere any es consolida i omple les places en un tancar i obrir d’ulls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: