Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus organitza un acte en record de Xavier Amorós

L'acte 'Enyoro la terra' se celebrarà, aquest dimarts 26 de juliol, a les 19h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós

L'acte en record de l'escriptor reusenc tindrà lloc aquest dimarts a la Biblioteca Central Xavier Amorós L'acte en record de l'escriptor reusenc tindrà lloc aquest dimarts a la Biblioteca Central Xavier Amorós ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Juliol 2022 12:32

L'Ajuntament de Reus, a través de Reus Cultura i de les Biblioteques Municipals de Reus, organitza un acte en record de Xavier Amorós Solà (Reus, 7 d’abril de 1923- 18 de juliol de 2022), que tindrà lloc aquest dimarts, 26 de juiliol, a partir de les 19:00h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós. L'esdeveniment, organitzat amb motiu de la defunció del poeta i escritor reusenc, serà un tast de la programació de l'Any Xavier Amorós, que l'Ajuntament de Reus organitzarà el 2023.

'Enyoro la terra', l'acte de dimarts, consistirà en la lectura de textos d'Amorós que faran representants d'entitats i institucions del seu entorn social, cultural, acadèmic, econòmic, etc.... Llegiran textos Coia Valls, Lluís Miquel Pérez, Dolors Esquerda, Xavier Filella, Enric Aguadé, Josep Baiges, Elena de la Cruz Vergari, David Fernàndez, Cristina Garreta, Agnès Toda, Montse Farrés, Joaquim Mallafrè i Xavier Graset.

La pausa entre els diferents blocs de lectura de textos estarà amenitzat per la música al piano, a càrrec de Lídia Papió.

L'acte també comptarà amb una glosa, a càrrec d’Antoni Nomen, poeta i estudiós de l’obra de Xavier Amorós.

La programació també inclou les intervencions de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; i la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès; i directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arrexte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: